سهیلازارع مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 592 عنوان نظرتون چیه به تخت خواب از دو تشک خوشخواب 93 بازدید | 6 پست استفاده بشهیعنی دوتا خوشخواب رو بذاری رو هم و از تخت دیگه استفاده نکنی؟ به نظرتون جالب و کاربردی هست؟ 1404/05/12 | 11:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18865 من خیلی خوشم میاد توی هتل توی شمال دیدم تنها عیبش اینه تمیز کردن زیرش هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
رودیین عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4635 نه اصلا کاربردی نیست. دو تا تشک روی هم بزاری. ارتفاع خیلی بیشتر میشه. برای نشستن باید چهارپایه بزاری
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 نه اصلا کاربردی نیست. دو تا تشک روی هم بزاری. ارتفاع خیلی بیشتر میشه. برای نشستن باید چهارپایه بزاری ارتفاع دو تا تشک از تخت بیشتره ینی؟ 😦 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17947 من یدونه رو البته ارتفاعش یکم بیشتر از تشک های عادیه میزارم خیلی خوبه دوتا بنظرم بلند باشه
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45749 نه خوب نيست بنظرم بايد زيرش حداقل ي چيزي مث نئوپان باشه يا باكس هتلي
سهیلازارع مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 592 نه خوب نيست بنظرم بايد زيرش حداقل ي چيزي مث نئوپان باشه يا باكس هتلي چرا خب چه لزومی داره؟آخه اینجوری تخت صدا نمیده