2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم اینجا هم خلاصه میگم...

تو گروه خانوادگی شوهرم بودیم که یه کلیپ فرستادن

راجب غیبت خانما شوهرمم منو زیرش تگ کرد نوشت

سلطان غیبت

منم ناراحت شدم ازین حرفش و اونروز قرار بود بریم بیرون

باهم نرفتم بعدش اومد یه عذر خواهی ساده کرد پاشد رفت

بعدش دیگه اصلا محل نداد بهم شبشم زود خوابید

صبح زودم پاشد رفت شهر خودشون(ماعقدیم بچها)

حتی بدون خدافظی و حرف زدن یجوری رفتار می‌کنه انگار

من مقصرم‌که ناراحتم

الانم پیام داده که تو باید منو میبخشیدی ولی اینکارو‌نکردی

باید بریم مشاور هرچی مشاور گفت همون کارو 

میکنیم و تمام

رسما اینو گفت که دیگه رغبتی به ادامه رابطه ندارم

الان موندم چیکار کنم 

برید مشاوره درست و حسابی تکلیفتون رو مشخص کنید زندگی جدیه شوخی نیست

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

منم گفتم مشاور نمیام 

شوهر من کلا خیلی آدم ریلکس و سردیه تو اینجور مواقع 

من قهر میکنم زیاد تلاشی برای آشتی نمیکنه منم یه زنم

دوسدارم نازکنم یکی نازمو بکشه ولی شوهر من هیچی از ناز

کشیدن نمیدونه یه ببخشید خشکو‌خالی میگه و انتظار داره 

سریع تمومش کنم بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم لازمه پخته تر و خانومانه تر رفتار کنی. نباید شوهرت تو رو به اسم سلطان غیبت بشناسه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

عذرخواهی کرده دیگه. 

الکی طولش نده. 

عذرخواهی که میکنه، بپذیر. 

اگر نپذیری چند صباح دیگه همینم انجام نمیده. 

کارش زشت بوده ولی تو باید بلد باشی که به مرور زمان یادش بدی که تکرار نکنه. 

باقهر و اخم و ناراحتی راه به جایی نمیتونی ببری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فکر کنم لازمه پخته تر و خانومانه تر رفتار کنی. نباید شوهرت تو رو به اسم سلطان غیبت بشناسه

هرچیم باشه نباید تو گروه خانوادگی جلو جاریام و فامیل و خواهر

شوهرام این حرفو بزنه

هرچیم باشه نباید تو گروه خانوادگی جلو جاریام و فامیل و خواهرشوهرام این حرفو بزنه

اره این خیلی اشتباه بوده حق داری ناراحت بشی. اما کلا طوری رفتار کن که تو رو به عنوان یه آدم فرهیخته و با فرهنگ و دانا بشناسه و بهت احترام بذاره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عذرخواهی کرده دیگه. الکی طولش نده. عذرخواهی که میکنه، بپذیر. اگر نپذیری چند صباح دیگه همینم انجام نم ...

یه لحظه پیامشو دیدم جا خوردم هرچی گفتم پاکن پارک نکرد 

زدم زیر گریه بعد کلی که همه دیدن زیرشم واکنش خنده گذاشتن

پاک کرد ولی چه فایده توقعم نمیشد همسرم آبرومو ببره اون

لحظه حتی چشم دیدنشم‌ نداشتم ولی شبش رفتم پیشش 

دوسداشتم بام حرف بزنه سریع گرفت خوابید

میترسم برم انقد منو همیشه مقصر نشون میده که میترسم حتی مشاورم پشت من نباشه

لازم نیست کسی پشتت باشه

مشاور هم قرار نیسا بگه اون خوبه تو بدی  

میگه مناسب هم نیستین

و خواهرانه میگم تا عقدی مشکلاتت رو حل کن بعد ازدواج  هر اخلاقی داره بدتر میشه که بهتر نمیشه