2777
2789
عنوان

زمان اضاف کردن رب گوجه ب ترشی؟؟؟

37603 بازدید | 14 پست

کسی میدونه ترشی که با رب گوجه درست میشه کی رب گوجه باید بزنم؟؟؟؟ چقد سرکه؟سرکه سفید یا قرمز؟؟؟؟آب هم باید بریزم یا فقط سرککه؟؟اگع بخوام بپزمش چجوری؟

ببین میتونی یکم اب جوش مثلا یک سوم یا کمتر بریزی من مواد. ترشی بندری و خرد میکنم بعد تو قابلمه کمی ابجوش و بیشتر سرکه سفید میریزم وقتی جوش امد نمک و زردچوبه بعد مواد ترشی بریز بذار یه جوش بزنه وقتی دیدی جوش میزنه رب بریز و همش بزن نگا به غلظتش کن و ببین اگر هنوز خوب رنگ نداره دوباره بریز سرکه هم انقدر بریز که مواد ترشیت و برگیره اخرشم سیا دونه بریز و بذار تا سرد شه بعد هم تو ظرف بریز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت سالاد مشهدیه.؟هویج رو پوست کن بشور  و خرد کن گل کلم رو پاک کن بشور و خرد کن سیر رو پوست بگیر بشور و خرد کن گوجه رو بشور بریز توابجوش  پوستش ترک خورد  در ار پوست بگیر بعد ریز تو مخلوط کن اب گوجه رو بریز توی قابلمه بذار جوش بیاد و بپزه عین گوجه املت نمک هم بزن یه خورده خوش نمک شه بعد موادت رو بریز توش یه نصف لیوان سرکه و یه کمی فلفل یه قل بخوره 5 دقیقه که مواد زیر دندون سفت باشن بعد بذار کنار و خنک شد مزه کن بریز توشیشه بذار یخچال این ترشی باید تو کمتر از یه ماه مصرف شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من اینجوری درست میکنم همه هم عاشق ترشیامن. البته من تو ترشیام موسیر خرد شده هم میریزم

ممنونم گلم..... ببین من میخوام اینجوری درست کنم ببین چطوره؟

هویج گل کلم کرفس و سیب ترشی و... رو خورد میکنم میزارم خشک شن بعد تو قابلمه سرکه سفید بریزم و یه ذره آب .... موادمو بریزم تو سرکه ها... بعد ک چنتا قل زد رب بزنم و هم بزنم بزارم ی دره بپزه بعدش هم ادویه..... اینجوری؟؟؟؟

میخوام بجای خود گوجه از رب گوجه استفاده کنم... رب رو کی اصاف کنم؟؟؟

والله من یه بار رب زدم خوب نشد.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
والله من یه بار رب زدم خوب نشد.

مزه خامی رب می داد و مزه کدو که اکثرا تو رب می زنن

مزه خامی رب می داد و مزه کدو که اکثرا تو رب می زنن

کدو که کسی تو ترشی نمیزنه من گل کلم فلفل سبز هویج بادمجون ساقه کرفس موسیر کمی سیر خیار سیب ترشی رو تو غذا ساز میذارم خرد که شدن از اون طرف هم تو قابلمه سرکه و کمی اب که جوش امد نمک و زردچوبه هم میریزم بعد موادو میزارم به جوش که امد بعد رب میزنم و دوباره میزارم کمی جوش بخوره و اروم هم میزنم و اخر هم سیادانه میریزم حتما موقع پختن بچش ببین کم نمک نباشه

کدو که کسی تو ترشی نمیزنه من گل کلم فلفل سبز هویج بادمجون ساقه کرفس موسیر کمی سیر خیار سیب ترشی رو ت ...

توی رب گوجه های صنعتی از کدو استفاده میشه از پوره کدو برا غلظت رب... منظور دوستمون همون بود