2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب این آقا

105 بازدید | 8 پست

تا سن ۳۴ سالگی مستاجر باشه اونم یجای متوسط رو ب پایین و فعلا هم قصد نداشته باشه بخره بخاطر اوضاع 

ولی خودتون توقعتون از زندگی بالا باشه و بخواید ب عنوان دختر تا یکی دوسال دیگه خونه هرچند کوچیک برای خودت بخری (منظورم با درامد خودمه)

قطعا از همسر آینده هم همچین توقعی داری ک تا این سن ب دستاوردایی رسیده باشه

حاضرید ک برید و آشنا شید با این پسر؟ 

من چندسال پیش هیچی برام مهم نبود از نظر مالی فقط اینکه تلاشگر باشن مهم بود  و وایسادم تا وضعشون  اوکی بشه فقط وقت خودمو هدر دادم.

بنظرتون کنسل کنم دیدارو؟

واقعا نمیدونم وقتی حسی نیست فقط منطق وسطه

از طرفی پولدارام همه لاشین دور از جون 

من فقط توقع دارم از خودم یکم یه سر گردن بالاتر باشه شرایطش

لطفا فقط خانمای باتجربه نظر بدید .🥰

بعضی موقع ها نظر میدن تهش تو پروفایلشون میبینم دبیرستانین دمشون گرم ها😍 ولی من نیاز ب آدم با تجربه دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرا ۱۸ سالگی دیپلم می‌گیرند، تا ۲۳ سالگی کارشناسی می‌گیرند. تا ۲۵ -۲۶ سالگی سربازی میرن. تا ۲۷ سالگی دنبال کار میگردند. تا ۲۸ سالگی پای خودشون رو سر کار محکم می‌کنند، رفت و آمد سر کار رو درست میکنند. 

از ۲۸ تا ۳۴ سالگی، ۶ سال هست. درآمد نصف کشور بین ۱۵ تا ۲۰ تومن هست. اگر ۲۵ تومن درآمد هم تصور کنیم و هیچی خرج نکنه، حتی کرایه رفت و آمد سر کار رو هم نده. میشه ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومن. قیمت خونه حدود ۲ میلیارد هست. این انتظارات غیر واقعی است. 

دهه شصتی ها بودند که ۲ تومن حقوق می‌گرفتند و قیمت خونه ۴۵ تومن بود و وام ۱۵ تومنی می‌گرفتند. الان واقعا همه خونه دار نیستند 

پسرا ۱۸ سالگی دیپلم می‌گیرند، تا ۲۳ سالگی کارشناسی می‌گیرند. تا ۲۵ -۲۶ سالگی سربازی میرن. تا ۲۷ سالگ ...

در ضمن راه های افزایش درامدم هست قرار نیست فقط حقوق جمع کنید ک

اگه از اول طلا بخرن تا الان ۳ برابر میشد

یا راه انداختن یه کاسبی

شرایط جامعه سخته ولی در حد نداشتن ۲ میلیارد واسه پسر ۳۵ ساله قابل توجیه نیست برام

در ضمن من گفتم خانمای باتجربه از دید خانمها میخواستم نظر بگیریم نه آقایون

آقایون ک قطعا طرف خودشونو میگیرن

من والا دخترم خودمم از ۲۷ سالگی شروع کردم بعد دانشگاه و....

اتقاقا حقوق دخترا کمتر از پسرام هس

ولی سعی کردم طلا بخرم

در ضمن راه های افزایش درامدم هست قرار نیست فقط حقوق جمع کنید کاگه از اول طلا بخرن تا الان ۳ برابر می ...

چیزی که بنده عرض کردم، تورم رو صفر درصد در نظر گرفتم و هنوز پول خونه جمع نشده بود. یعنی تصور کردم در طول ۶ سال قیمت ها هیچ تغییری نکند و درآمد ثابت باشه و بیشتر از متوسط کشور باشه. تنها راهی که میشه ارزش پول رو در طی سال ها حفظ کرد، تبدیل پول به سرمایه مثل طلا هست. این رو فرض کرده بودیم. اما اگر منظور شما سوداگری هست. مثلا در یک هفته در سال قیمت طلا از املاک بالا تر هست. سریع املاک رو به طلا تبدیل میکنیم و بعد که نوسانات طلا پایین اومد دوباره به املاک تبدیل کنیم. افراد بسیار کمی توی این کار موفق می‌شوند. ولی وقتی کل سرمایه رو تبدیل به طلا کنیم و طلا رشد می‌کنه و سرمایه ما رو حفظ می‌کنه. این رو پیشفرض در نظر گرفته بودیم. من قصد ندارم نظر شما رو تغییر بدم. هر طور مایل هستید.

درست می فرمایید حق با شماست، شما واضح نوشته بودید خانم ها نظر بدهند. سریع خواندم، ببخشید وارد شدم.

ببخشید جلوی حذف تاپیک شما رو گرفتم. کاشکی نمی نوشتم. قصد نداشتم مشکل ایجاد کنم