یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نداد فقط پدی لاکت داد گفت تا آخر هفته اگ خلطی بود ببر متخصص آلرژیشما از نوزادی آلرژی داشتن؟درما ...
من الان بچه سومم هفت ماه و خورده ای است شیر خودم دادم آره از بدو تولد علایم ظاهر میشه با خوردنم تازه بچه سوم به گوشت گوسفندی هم آلرزی داره باورت میشه نخوردم تازه بچم هام نارس به دنیا میان ولی با رعایت کردن مشکل بر طرف میشه
نده میخواد تا دوسال فلاکس و غیره با خودت ببری تازه اگه سرما خورد باید شیر خشک فوری عوض بشه چون بچه اولم آلرژی که داشت با شیر خشک موقع سرماخوردگي بدتر میشد سعی کن خودت مکمل بخور و رژیم بگیر هم خودت آسیب نمی بینی هم بچه شیر خودت رو میخوره من بچه هام اسهال حاد میگیرن ولی زیر نظر دکتر اول پدی لاکت میداد جوابنمیداد قطره برای عدم تحمل لاکتوز میداد که با شیرم مخلوط کنم بدم