2777
2789
عنوان

آلرژی نوزاد به پروتئین گاوی خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست
من بچه هام آلرزی گاوی دارن تخم مرع و سویا و بیسکویت و پفک و ماست و پنیر و آش دوغ شیر بزنج حتی آش های ...

چیزی نداد فقط پدی لاکت داد گفت تا آخر هفته اگ خلطی بود ببر متخصص آلرژی

شما از نوزادی آلرژی داشتن؟

درمان شدن؟

شیر خشک بدم آلرژی بچه خوب میشه؟

ازمایش کال پروتکتین برا پروتئین گاوی که مثبت شده الان من نمی‌دونم بننظرتون شیر خشک که بدم خوب میشه ا ...

کآل پروتکتین برای زیر ۶ ماه جوابش اصلا درست نیست 

بچت حتما زیر نطر فوق تخصص گوارش کودکان ببر

شیر خشک پپتی امتحان کن

درکل اگز خواب شبانه خوبی داره وزن گیری داره خلط چشم پوشی کن

دختر من ۲۲ماهشه من از اول درگیر بودم با خلطش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم آلرژی داره ، من شیر خودمو قطع کردم و شیر خشک مخصوص دادم ، هم دخترم حالش بهتر شد و هم من راح ...

دقیقا منم هم روانم بهم ریخته هم جسمم

بیشتر بخاطر بچه ناراحتم اما شوهر خرم میگه شیر خشک ندیم

چه شیر خشکی دادی؟بچه چقدر بعد حالش بهتر شد؟

کآل پروتکتین برای زیر ۶ ماه جوابش اصلا درست نیست بچت حتما زیر نطر فوق تخصص گوارش کودکان ببرشیر خشک پ ...

خوابش خوبه وزن گیریم بهداشت گفت خوبه اخه علاوه بر خلطی بودنش روزی پنج یا شیش بار بیرون روی داره

از طرفی خودمم خیلی چیزا نمیخورم شبیه معتادا شدم

خوابش خوبه وزن گیریم بهداشت گفت خوبه اخه علاوه بر خلطی بودنش روزی پنج یا شیش بار بیرون روی دارهاز طر ...

خب بچه دفعش زیاده هربار شیر میخوره پی پی میکنه

میخوای ی قوطی پپتی بگیر امتحان کن

اینی باید در نطر بگیری۲سال باید شیر خشک بخوره هزینه داره از طرفی هم سخت پیدا میشه

هزینش مهم نیست اصلا

بحرف مادرشه

بنظرت با این شرایط میشه گیراورد؟ از طرفی میترسم شیر خشک بدم نتونیم گیر بیاریم

چیزی نداد فقط پدی لاکت داد گفت تا آخر هفته اگ خلطی بود ببر متخصص آلرژیشما از نوزادی آلرژی داشتن؟درما ...

من الان بچه سومم هفت ماه و خورده ای است شیر خودم دادم آره از بدو تولد علایم ظاهر میشه با خوردنم تازه بچه سوم به گوشت گوسفندی هم آلرزی داره باورت میشه نخوردم تازه بچم هام نارس به دنیا میان  ولی با رعایت کردن مشکل بر طرف میشه

شوهرم میگه شیر خشک ندیماونو چطور راضی کنم

نده میخواد تا دوسال فلاکس و غیره با خودت ببری تازه اگه سرما خورد باید شیر خشک فوری عوض بشه چون بچه اولم آلرژی که داشت با شیر خشک موقع سرماخوردگي بدتر میشد سعی کن خودت مکمل بخور و رژیم بگیر هم خودت آسیب نمی بینی هم بچه شیر خودت رو میخوره من بچه هام اسهال حاد میگیرن ولی زیر نظر دکتر اول پدی لاکت میداد جوابنمیداد قطره برای عدم تحمل لاکتوز میداد که با شیرم مخلوط کنم بدم