2777
2789

رفتم دکتر.. دکترم گفت ورزش می کنی گفتم دوماه انجام دادم ول کردم.. خیلی دعوام کرد گفت تو هیچوقت نباید ورزشت رو ول کنی.. واقعا تاثییر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۵ ساله با تنبلی تخمدان درگیرم یبارم بخاطر کیست جراحی شدم تا اینکه یکساله فهمیدم نزدیک پریودم زیرشکمم یعنی تخمدانامو ماساژ بدم خیلی خوب ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت یا بیشتر تونستید ماساژ بدید ۳ یا ۴ روز مونده به موعد پریود درست سرموقع میشید یا دوسه روز دیر تر وقتی ‌ام پریود شدید روز ۱۴ به بعد باز زیر شکمتونو ماساژ بدید تا تخمک آزاد بشه من اینکارو یکساله انجام میدم خداروشکر جوشام خیلی خیلی کم شده قبلا از تنبلی صورتم پره جوشای زیر پوستی بود چارش فقط همینه اگه جواب گرفتید برام دعا کنید راستی ماساژ محکم بدید نه خیلی آروم 

شاید باورت نشه ولی بله چند ساله انگار داشتم بخاطر این شک نکردم..

منم منظمه اما همیشه حس میکنم منم مبتلام آخه مدل  ریزش موهام و نازک شدنش بی دلیل نیست فقط من مو زائد ندارم و جوش خیلی کم میزنم