2777
2789

اره عزیزم سوالی هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اره عزیزم سوالی هس

من ۳۳ واحد امتحان دارم شهریور افتاده های دهم و یازدهم و باید بدم.

امسال میرم دوازدهم 

۲۷ مرداد امتحاناتم شروع میشه یکی و می‌خوام کمکم کنه از کجا شروع کنم بخونم چیکار کنم که قبول بشم شهریور این درس هارو

تجربیم

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۳ واحد امتحان دارم شهریور افتاده های دهم و یازدهم و باید بدم.امسال میرم دوازدهم ۲۷ مرداد امتحانا ...

من ۳۳ واحد نمیفهمم درس بگو کجا نداره که برنامه رو دادن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من ۳۳ واحد امتحان دارم شهریور افتاده های دهم و یازدهم و باید بدم.امسال میرم دوازدهم ۲۷ مرداد امتحانا ...

نقطعه ضعف هات کدوم مباحث اگه درس ها حلی هستن ویدیو ببین جزوه بنویس تمرین کن اگه حفظی هس کارت راحت تر هس ولی یه دور قبل امتحان درس ها رو بخون قول میدم نمره خوبی بیاری