2777
2789

من نمیخوام باهاش تمدید کنم الکی گفتم ی مشکلی برام پیش اومده شرایط اینو ندارم ک تمدید کنم

دیروز۳ باز زنگ زد جواب ندادم میخواد بدونه چه مشکلیه

چی بگم؟

ی مشکل بگید لطفا

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خیلی ممنون ازتون در این مدت ولی فکر می کنم خودم بخونم بهتر باشه ،

من ی دروغ دیگه گفتم😑

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اگه تسویه حساب کردی باهاش و بدهکار نیستی جوابشو اصلا نده این مشاورا خیلی پرروووووووو هستن صد دفعه زنگ میزنن و پیام میدن لامصب از رو نمیرن 

جوابشو نداره دیگه بهش مربوط نمیشه که مشکل شما چیه که نمیخای تمدید کنی باهاش 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اگه تسویه حساب کردی باهاش و بدهکار نیستی جوابشو اصلا نده این مشاورا خیلی پرروووووووو هستن صد دفعه زن ...

اره دنبال تمدیده

ولی دقه نودی ی دروغ گفتم شاخدار و ضایع 😂

اره دنبال تمدیدهولی دقه نودی ی دروغ گفتم شاخدار و ضایع 😂

چی گفتی مگه بهش 😂

خوب کردی اینا فقط دنبال پولن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

چی گفتی مگه بهش 😂خوب کردی اینا فقط دنبال پولن

الکی گفتم شوهر کردم شوهرم مخالف ادامه تحصیلمه😐😂

فقط همین ب ذهنم نمی‌رسید اون لحظه

الکی گفتم شوهر کردم شوهرم مخالف ادامه تحصیلمه😐😂فقط همین ب ذهنم نمی‌رسید اون لحظه

جررررر این چه دروغی بود 😂😂😂

یه درصد هم احتمال نمی‌دادم اینو گفته باشی واییی 😂😂😂

خوب بود کارت پسندیده بود 👌

جررررر این چه دروغی بود 😂😂😂یه درصد هم احتمال نمی‌دادم اینو گفته باشی واییی 😂😂😂خوب بود کارت پسن ...

خیلییی ضایع بود

آخه قبلش تو تاپیک قبل گفتن بگو مشکلی پیش اومده برام شرایط تمدید ندارم

دروغام بهم نمیخوردن😂

خیلییی ضایع بودآخه قبلش تو تاپیک قبل گفتن بگو مشکلی پیش اومده برام شرایط تمدید ندارمدروغام بهم نمیخو ...

همین که کلکش کنده شد خوبه یه پول الکی می‌گرفت 

میگم شما واسه دهم انسانی منبع بدرد بخور نمیدونی چی هست؟

همین که کلکش کنده شد خوبه یه پول الکی می‌گرفت میگم شما واسه دهم انسانی منبع بدرد بخور نمیدونی چی هست ...

ن والا من تجربیم راجب انسانی چیزی نمیدونم🙂