2777
2789

شوهر من ۷سال پیش نامزذ داشته که خب چون خانواده همسرم موافق نبودن بهم خورده یکسال بعدش من باهمسرم آشنا شدم اون خانمم ازدواج کرد و الان یه دختر پنج ساله داره حدودا،،،

چندوقت یکبار به همسرم زنگ میزنه یا تو اینستاگرام بهش درخواست میده‌همسرمم این موضوع رو به من گفت وخب کلا مطمئنم که جوابی به این خانم نداده

حالا موردی که هست چندوقته این خانم میخواد خودشو به من نزدیک کنه یا پیام میده اینستا یاهم چون مامانش یکی از کارگرهاییه که من مسئولشون هستم به بهونه سرزدن به مامانش میاد میشینه پیش من وبامن گرم میگیره منم چون تومحل کارمه نمیتونم بهش دهن کجی کنم

میشه بگید چیکار کنم؟؟نمیخوام سایش رو‌زندگیم بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بر من وای بر من این خانم باهاش یک کلامم حرف نزن 

بزار برات تعریف کنم این حکایتش مثل چیه 

یک خانم همینطور تقریبا میاد از طریق فالو کردن پیج و اینا نزدیک میشه به شوهر طرف و بعدشم خیانت 

خانمه رو میشناخته رفیق شده باهاش رفت و امد و پیام و لایک پست و فلان و بعد کم کم وارد زندگیش شد

تاجایی که میتونی سرد و کم محلی کن و به مادرش هم بگوخانم فلانی لطف کنید به دخترتون بگید محل کار نیان.....اگه باز تکرار کرد بهش بگیدخانم فلانی دلیل اینکه پیج همسرمو فالو میکنید و پیغام میدید و پیگیری. چیه؟؟؟؟؟؟ حدالامکان این حرف راجلوی مادرش بگو 

تاجایی که میتونی سرد و کم محلی کن و به مادرش هم بگوخانم فلانی لطف کنید به دخترتون بگید محل کار نیان. ...

مادرش درجریانه خودش وانگارهم مشکلی بااین موضوع نداره شوهرمنو خیلی دوس داره