2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره عروسی بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا باباش و مامانش نمیزارن بگیره

مامان باباش نمیزارن؟اینم من باید بگم که برو خونشون قشقرق به پا کن آبروشونو ببر؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بخدا هرکار میکنم راضی نمیشه حتی میگم شما مراسم نداشته باشید ما بگیریم اونم قبول نمیکنهه

شاید علت دیگه ای داره، بیشتر تحقیق و بررسی کن به نظرم. 

شاید ترس از مسئله ی خاصی داره یا هر چیز دیگه ای........ 

بخدا هرکار میکنم راضی نمیشه حتی میگم شما مراسم نداشته باشید ما بگیریم اونم قبول نمیکنهه

یعنی چه مشکلش چیه؟ 

مراسم عقدونامزدی داشتی یا نه؟ 

اخه بعضیا عقد توتالار میگیرن دیگه عروسی نمیگیرن

این موضوع رو زمان عقد باید بزرگترت تعیین تکلیف میکرد که الان نزنه زیرش الآنم به بزرگترت بگو با بزرگ‌ ...

خانوادم منتظرن اونا بیان راجب عروسی صحبت کنن ولی اونا هم پاپیش نمیزارن 

اون حتی اگه عروسی هم بگیره پیش مهمونا اخم می‌کنه آبروم می‌ره

یاشبش دعوا راه میندازه

خانوادم منتظرن اونا بیان راجب عروسی صحبت کنن ولی اونا هم پاپیش نمیزارن اون حتی اگه عروسی هم بگیره پی ...

شما اصلا حرفی نزن ، فقط و فقط بزرگترت باید صحبت کنه و تاریخ تعیین کنن 

بگو پدرت با پدرش حرف بزنه