2777
2789

پسر 15 ساله دارم.متاسفانه غرق در فضای مجازی و بازی‌هاشه.برق که میره نت همراه میخواد.حجم نت یه ماهرو چند روزه تموم میکنه.هرکاری میکنم فایده ای نداره.دوره سرکشی نوجوونی هم  هست.الان سیستم میخواد.باباش مخالفه بنا به دلایل مختلف.به من میگه.من کاری از دستم بر نمیاد.چجوری قانعش کنم؟ خسته شدم به خدا.از یه طرف زندگیمون خیلی محدوده.دور و ورمون مثل اکثر مردم پراز مشکل و بیماری.تفریحی نداریم.سفر نمیریم.تفریح پسرم فقط همین مجازیه.دلمم براش میسوزه.چه کاری میتونم براش بکنم؟میگم بیا بریم پیاده روی بریم پاساژ دور بزنیم.قبول نمیکنه.میگم بیا بازی کنیم قبول نمیکنه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر سیزده ساله دارم همینطوره ،کلافه ام کرده 

دو تا بچه دیگه ام اینحوری نیستن ولی این یکی 

فکر کنم باید تحمل کنیم تا این دوره طی بشه یا اینکه خودمون بریم پیش مشاور راهنمایی بگیریم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

با دوستاش بره تو زمین خالی فوتبال بازی کنه

دوچرخه اقساطی بگیر براش 

بازی فکری یا شطرنج بخرید 

خیلی سخته می‌دونم هیچ تفریحی نباشه

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

هعی منم هم سن پسرت بودم همش تو گوشی بودم و فضای مجازی ولی الان بعد کلی ضربه که خوردم سر عقل اومدم

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

ببینید فرصت خوبیه مدیریت و یاد بگیره یه روز بشینید بدون تهدید و خواهش با لحن کاملا قاطع ولی مهربون بهش بگین از این به بعد مثلا فلان قدر بودجه نت ماهانه توعه و حتی اگه واجب ترین کار و بدترین شرایطم باشه تمدید نمیشه باید خودت مدیریت کنیش ،اگه مخالفت کرد و شاکی شد و سر صدا کرد روی حرفتون بایستین ولی ابراز همدردی کنید ،بگین میدونم واقعا کم کردن یهوییش برات سخته تنها کاری که میتونم برات انجام بدم اینه که باهات همراه میشم یه سرگرمی و چیز دیگه پیدا کنیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

پسر من هم 15 سالشه. از اول بازی با موبایل رو محدود کردم برای هر دو تا پسرم. نیم ساعت صبح نیم ساعت شب. ورزش بهترین تفریحه. حتی طی سال هم کلاس ورزش می فرستم. کلاس موسیقی و زبان هم از بچگی فرستادم. زیاد هم باهاش جر و بحث نمی کنم