2777
2789
عنوان

سیزده صفر من چیزی که پارسال خاستم رو امسال دارم شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 35 پست
من پیارسال کله قند گرفتم به نیت ازدواج. یه خواستگار بهم معرفی شد انقدر بد و لاشی و حقه باز و دروغگو ...

اینا ربطی ب ۱۳صفر نداشت

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منم خواهرتون فرض کنی و برا شاغل شدنم ی چیزی بخری؟؟نزدیک ۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم اسمم زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

میشه منم خواهرتون فرض کنی و برا شاغل شدنم ی چیزی بخری؟؟نزدیک ۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کو ...

خب خودت بخر

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اینا ربطی ب ۱۳صفر نداشت

منم مثل بقیه نیت کردم و دعا کردم. به نظرم خرافاته. کلا به دعا کردن به این معنا که چله بگیری نذر کنی دیگه اعتقادی ندارم. خدا خودش می دونه بخواد میده نخواد نمیده. اینایی هم که میگن نیت کردن بچه دار شدن مشکل نازایی نداشتن که بگیم معجزه شده. همش خرافاته

دو سه سال پیش یه بنده خدایی تو نی نی سایت این خرافه جدید رو مد کرد. ماهایی هم که گره کور داشتیم و از همه جا بریده بودیم گفتین اینم امتحان کنیم ضرر نداره. ولی انگار ضررش بیشتر بود

اومدم بگم این مدلش هم اتفاق افتاده. تو رو خدا ترویج خرافه نکنید

من پیارسال کله قند گرفتم به نیت ازدواج. یه خواستگار بهم معرفی شد انقدر بد و لاشی و حقه باز و دروغگو ...

من برا ازدواج ی خانمی ک همکلاسیم بود توی کلاس کامپیوتر سال ۹۳ ک اون موقع اون خانم ۳۵ساله ش بود و مجرد بود ی کله قند توی سفره حضرت رقیه ب نیت ازدواجش برداشتم همون سال ازدواج کرد ماشاالله چ ازدواجی شوهرش فوقالعاده پولدار و حمایتگر و خانواده دوسته 

اونموقع من ۲۴ ۲۵ ساله بودم الان نزدیک ۳۶سالمه کسی نیست برا من اینکارو بکنه 😊

اون خانم رو نگفتم ک من همچین نیتی کردم برات و تاالان هم خبر نداره  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب خودت بخر

خودم خریدم ولی نتیجه ندیدم  هم برا ازدواج خریدم هم شاغل شدنم