2777
2789
عنوان

ی ماهه هوس نمیرو کردم

194 بازدید | 6 پست

شاید باور نکنید الان دلم میخاد برم ی صبحانه مفصل بخورم مخصوصا نیمرو با نون محلی ولی نمیتونم نمیدونم درک میکنید یا نه نوزاد دارم اینقدر درگیرشم تا صبح وقتیم خابه حوصله ندارم پاشم از این حس متنفرم موهامم شونه نکردم دو روزه نمیگم بیکار نمیشم چرا ی ساعتایی بیکارم ولی حوصله ندارم ب خودم برسم یا حتی غذا بخورم فقط دلم میخاد رو تخت دراز بکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميفهممت 

منم يه روز همين تايپيكو زدم 

٩-١٠ ماه پيش 

اما همون روز به خودم اومدم 

اول يه دوش گرفتم بعد موهامو سشوار كردم 

همزمان يه لقمه صبحونه هم خوردم 

اون روز كمكي گرفتم خونمو يه گرد گيري كرد 

نهارم يه چيز سر دستي 

از فرداش اول بيدار شدني موهامو شونه ميزدم 

حالم خوب ميشد 

درکت میکنم. این روزا میگذره. گاهی بهش غلبه کن و از جا بکن برو دوش چند دقیقه ای بگیر . کسی توقع ارایش و رسیدگی آنچنانی ازت نداره. ولی برا روحیه خودت یه سری کارای کوچک کن برا خودت 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"