2777
2789
عنوان

کسی قربانی تجاوز بوده که خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 108 پست
استاتر چندسالگی قربانی تجاوز بودین؟

من پسرم و ۹ سالگی حدودا

الان ۲۵ سالمه 

همیشه یه فکر انتقام از اون شخص تو ذهنمه

میخوام همون کاری که باهام کرد رو باهاش بکنم

از هوش مصنوعی پرسیدم میگه این کار باعث زخم رو زخم میشه و ممکنه روانت رو بدتر کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرد باهات‍؟

مادربزرگم منو خیلی دوست داشت یه وقتایی منو با خودش میبرد خونشون. عمومم مجرد بود

بیشتر وقتا که صبح ها مادربزرگم میرفت بیرون عموم میومد سراغم 

خودشو میمالید بهم دست میکرد تو شلوارم و....

ازش متتتنفرمممم

بیشتر احساسات را میشه کنترل کرد، اگر به قرآن معتقد هستید، پخش قرآن باعث آرامش میشهپخش زیارت عاشورا و ...

با خدا بودن میشه پادشاهی کرد  

ولی قران خوندن  هیچ اثری نداره  تا خشم و اندوه  بعد تجاوز رو از بین ببره 

قیمه  رو نریزین تو ماستا 

.
من پسرم و ۹ سالگی حدوداالان ۲۵ سالمه همیشه یه فکر انتقام از اون شخص تو ذهنمهمیخوام همون کاری که باها ...

بله متوجه شدم

ن انتقام ک درست نیست ، چون بنظر من دوباره خودتو وارد مشکلات تازه میکنی 

منم خیلی نگران بچه هامم🫠

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من پسرم و ۹ سالگی حدوداالان ۲۵ سالمه همیشه یه فکر انتقام از اون شخص تو ذهنمهمیخوام همون کاری که باها ...

فراموش کن.... 

نزار تا اخر عمرت روانت نابود بشه 

به خودت کمک کن فراموششش کن 

اتگاری که هیچوقت نبوده

انقدم راحت بازگو نکن نصیحت خواهرانه بود امیدوارم دلگبر نشی🌹🌹

مادربزرگم منو خیلی دوست داشت یه وقتایی منو با خودش میبرد خونشون. عمومم مجرد بودبیشتر وقتا که صبح ها ...

اه اسم عمو رو میشنوم حالم بد میشه فکر مکردم فقط منم که انقدر بدبختم که عموم بهم دست درازی کرده من گریه مکردم بازم ولم نمکرد و منو مترسوند که به بابا و مامانت نگی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
مادربزرگم منو خیلی دوست داشت یه وقتایی منو با خودش میبرد خونشون. عمومم مجرد بودبیشتر وقتا که صبح ها ...

وای🥲

تهدیدهم میکرد؟ 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

وای چقدر بد وای وحشتناکه   از خدا میخوام بهت آرامش بده فقط .. واینکه انقدر قدرت بده که فراموش کنی

فراموش کن.... نزار تا اخر عمرت روانت نابود بشه به خودت کمک کن فراموششش کن اتگاری که هیچوقت نبودهانقد ...

واقعا نمیشه فراموش کرد

اون شخص هم محله ایه و همیشه جلو چشمم هست

من شاید اولین بار بود اینجا تو تمام عمرم بازگو کردم