یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پسرم و ۹ سالگی حدوداالان ۲۵ سالمه همیشه یه فکر انتقام از اون شخص تو ذهنمهمیخوام همون کاری که باها ...
بله متوجه شدم
ن انتقام ک درست نیست ، چون بنظر من دوباره خودتو وارد مشکلات تازه میکنی
منم خیلی نگران بچه هامم🫠
خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
مادربزرگم منو خیلی دوست داشت یه وقتایی منو با خودش میبرد خونشون. عمومم مجرد بودبیشتر وقتا که صبح ها ...
اه اسم عمو رو میشنوم حالم بد میشه فکر مکردم فقط منم که انقدر بدبختم که عموم بهم دست درازی کرده من گریه مکردم بازم ولم نمکرد و منو مترسوند که به بابا و مامانت نگی
مادربزرگم منو خیلی دوست داشت یه وقتایی منو با خودش میبرد خونشون. عمومم مجرد بودبیشتر وقتا که صبح ها ...
وای🥲
تهدیدهم میکرد؟
خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍