2777
2789
عنوان

اگه یه روز بفهمید که بهر دلیلی بچه دار نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 114 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردم

نمیدونم درسته یا غلط ولی تقریبا تنها ارزوم اینه ک شوهرم دراینده بچه دار نشه😐😂🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

من دکترا گفتن نمیتونم مادر بشم البته مجردم(: 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

با عشقم می موندم و یه بچه از بهزیستی یا شیرخوارگاه می‌آوردم هم زندگیم شیرین می موند هم طعم مادر شدن رو میچشیدم هم یه بچه صاحب خانواده میشد، مادر شدن لذت داره ولی نه اونقدر که بخوای قید یه زندگی عاشقانه رو بخاطرش بزنی

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

مجردمنمیدونم درسته یا غلط ولی تقریبا تنها ارزوم اینه ک شوهرم دراینده بچه دار نشه😐😂🤦🏼‍♀️

ولی منم دارم بهش فکر  میکنم😂😂

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
همسر ک مهم تره حالا بخاطر بچه جدا شی بعدا ی شوهر گیرمون بیاد دیو دو سر

🤣🤣🤣🤣

شایدم یه بره رام شد

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

ولی منم دارم بهش فکر میکنم😂😂

😂😂🤦🏼‍♀️خیلی دوسدارررررم کاش بشه واقعا

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
مجردمنمیدونم درسته یا غلط ولی تقریبا تنها ارزوم اینه ک شوهرم دراینده بچه دار نشه😐😂🤦🏼‍♀️

واقعا 🤔

چرا ،بچه دوست نداری با مسیولیت پذیر نیستی؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛