2777
2789

۱۲ روزشه. شش روزش بوو که دکتر بدون آزمایش گفت زردیش لب مرزه و برو دستگاه اجاره کن ببر خونه ولی گفت برای اینکه دقیق بدونی زردیش چنده میتونی آزمایش بده. آزمایش بردمش گفت زردیش ۱۰ و نیمه. دکتر جواب آزمایش که دید گفت دستگاه لازم نداره و قطره شیر خشت بهش داد. دیشب باژ بردمش پیش دکتر گفت زردیش بیشتر شده و با قاطعیت بدون اینکه آزمایش بنویسه گفت زردیش شده ۱۴ و حتما باید دستگاه بگیری و قطرشو قطع کن. در حالیکه زردی پوست بچم نسبت به قبل خیلی کمتر شده. به نظرتون دکترشو عوض کنم یا ببرم دوباره آزمایش بده یا اینکه دستگاه بگیرم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان ها بدون آزمایش یک نواری هست انگار میزنن متوجه میشن زردی چنده

قطره اش به موقع بده

تجربه های سنتی هم بدنیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.