2777
2789

دیشب  منو رسوند  خونه   بعد نیم  ساعت   فرستاد ک    اره  عزیزم  رسیدم  خونه    

من  فک کردم  چون  نپرسیدم  ازش   اینو  فرستاد 

استیکر  خنده  فرستادم  

بعد پیام داد  ببخش  اشتباهی  فرستادم  اومد 

گفتم  به  کی  فرستادی  

جوابمو نداد 

انقد اعصابم  خورد شد  

اصلا نخابیدم   بنظرتون چرا اینجوری کرد  

من  اصن   تا حالا نپرسیدم  رسیدی  یا نه   

حس  میکنم  الکی  میخاد  یه دعوایی  بندازه 

کلا  رفتارش   عجیب  غریب شده 

قبل  ارضا  آدمه   

بعدش  دیگ  کشش بهم نداره  قبلا ها اینجوری  نبود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت بپرسم بازم یا دیگ اصن بی اهمیت بشم بابت این موضوع

به والله من یا هر کس دیگه اینجا ی مشاوره ای از خودش می‌پرونه طبق زندگی و نظر و گاهی عقده ی خودشه..

کاری ندارم از سر درد و دل میایین اینجا ها، بالاخره چند تا خانوم دیگه هستن گوش میدن و دلداری می‌دن اما برای مشورت به نظرم هیچوقت نیایین اینجا چون کسی چیزی نه حالیشه و نه از زندگی شما سر در میاره و با یک اتفاق کوچیک راجع به کل زندگی تون نظر میده و گاها همه چیو خراب می‌کنه، همین ی سایت کوچیک

درسته ولی وقتی اینجا میگیم سبک تر میشیم

بله بله

منم گفتم گاها ً آدم درد و دل نیاز داره

فقط سعی کنید راهکار هایی که می‌دن و اول با منطق و عقل تون تطبیق بدید بعد اگر دلتون خواست اجرا کنید که زندگی تون بدتر نشه

وقتی پیامک دادرسیدم بایدمینوشتی شبت بخیرعزیزم مرسی خبردادی  وقتی شکلک فرستادی اونم بهش برخورده گفته اشتباه شد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی پیامک دادرسیدم بایدمینوشتی شبت بخیرعزیزم مرسی خبردادی وقتی شکلک فرستادی اونم بهش برخورده گفته ...

شاید  نمیدونم  والا    

از دیشب  سگ  شدم  

یه بار نشد  کنار هم باشیمو  بیام خونه  دعوامون نشه 

به والله من یا هر کس دیگه اینجا ی مشاوره ای از خودش می‌پرونه طبق زندگی و نظر و گاهی عقده ی خودشه..کا ...

تایپک پربازدیدعشق سابق همسرم بخونیدبعضی پستااینقدربدهستن که نمیدونم چطورنوشتن  خداکنه استاتراون تایپک ازشون بگذره یعنی اتش میندازن به زندگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تایپک پربازدیدعشق سابق همسرم بخونیدبعضی پستااینقدربدهستن که نمیدونم چطورنوشتن خداکنه استاتراون تایپ ...

متاسفانه همچین افرادی هستن و منبع حرفاشونم فقط و فقط طبق نظر و عقیده ی خودشونه..

کافیه یک نفر طلاق گرفته باشه تا کل آدمها رو از ازدواج منصرف نکنه بیخیال نیست

و هیچوقت هم نمی‌پذیره که ایشون راه اشتباهی طی کرده و خود قضیه دارای مشکل نیست