بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرت بپرسم بازم یا دیگ اصن بی اهمیت بشم بابت این موضوع
به والله من یا هر کس دیگه اینجا ی مشاوره ای از خودش میپرونه طبق زندگی و نظر و گاهی عقده ی خودشه..
کاری ندارم از سر درد و دل میایین اینجا ها، بالاخره چند تا خانوم دیگه هستن گوش میدن و دلداری میدن اما برای مشورت به نظرم هیچوقت نیایین اینجا چون کسی چیزی نه حالیشه و نه از زندگی شما سر در میاره و با یک اتفاق کوچیک راجع به کل زندگی تون نظر میده و گاها همه چیو خراب میکنه، همین ی سایت کوچیک
وقتی پیامک دادرسیدم بایدمینوشتی شبت بخیرعزیزم مرسی خبردادی وقتی شکلک فرستادی اونم بهش برخورده گفته اشتباه شد
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
به والله من یا هر کس دیگه اینجا ی مشاوره ای از خودش میپرونه طبق زندگی و نظر و گاهی عقده ی خودشه..کا ...
تایپک پربازدیدعشق سابق همسرم بخونیدبعضی پستااینقدربدهستن که نمیدونم چطورنوشتن خداکنه استاتراون تایپک ازشون بگذره یعنی اتش میندازن به زندگی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖