2777
2789

سلام صبحتون بخیر 

خودشون وقتی میبینن که جلوشون نماز و حجاب داریم، به سمتش میرن

واقعا اینکه میگن بچه ها به رفتار پدرومادر نگاه میکنن تا گفتار، حرف درستیه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

سلام عزیزم من هم پسرم هم دخترم از ابتدا نماز خوندن ما رو دیدن

سعی می کنیم هر دو نماز رو اول وقت بخونیم

با شادی و چادر رنگی و جانماز رنگی

اعلام میکنم که باید اول نماز بخونم بعد کارهامون رو کنیم

برای حجاب هم خودم چادری هستم سعی میکنم محیط های نامناسب نبرم بچه ها رو دخترم الان چهارسالشه

بدون اجبار خودش روسری و چادر سفید داره هر وقت بخواد می پوشه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم رفتار خودمون خیلی تاثیر داره رو بچه ، وقتی ما کاری که خودمون نمیکنیم رو بگیم اون انجام بده معلومه اثر نداره 

مثلا ما هی بگیم نماز.. ولی میبینه خودمون نمازو اخر وقت میخونیم .. یا غیبت میکنیم و ..

اول باید خودسازی انجام بدیم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من به عنوان اون دختر (فرزند) میگم.

مادرم همیشه با عملش تربیتم کرده.

از وقتی چشم باز کردم، نماز خونده، کجکاو بودم و تقلید می‌کردم، از چهار پنج سالگیم به تقلید از ایشون، چادر نماز سر انداختم، مسجد رفتن و قرآنای شب قدر سر گرفتنو نگاه کردم.

می‌دونی، کلا باید اون‌طور باشید که فرزندتون اون‌طور بشه. عمل رو نگاه می‌کنن بچه‌ها، در کنارش یه سری جزئیات گفتاری که کارگزاره.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.