2777
2789
عنوان

تو مرز شلمچه ام تازه نمازخوندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست

چقدرحالتو خریدارم.نریزیدسرم .ولی شلمچه خاک اهواز خوزستان برامن قد کربلارباارزش.چه جونایی که اخرین بار قدمشون وگذاشتن اونجا بایه عالمه ارزوامید ولی شهیدشدن.بچه هانظرشخصی ولی برامن شهدا مون خیلی بااحترامن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای من دعا کنی

هرکار میکنم جور نمیشه برم

دلم میخواد یه بار برسم کربلا

لطفاً هرجا رفتی برای جا مونده ها دعا کن

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭و تو رو خدا دعا کن انشالله کارت ملیم پیدا شه همین روزا و انشالله خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا دعا کن خدا به من و عزیزانم سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و آرامش و راحتی و خوشحالی و آسایش بده انشالله 😭 تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله هیچ وقت شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و شکاک و بد اخلاق و بد دهن برامون نباشن و آزارمون ندن و بهمون تهمت نزنن و محدودمون نکنن و حقمونو نخورن😭

اسی ارز گرفتین یاپول ایرانی بردید؟؟؟؟؟؟اگه ارزبردین ازبانک گرفتید؟؟؟

اره از بانک گرفتم عزیزم ببخشید نت نیست به وای فای وصلم

در دنیایــے پرهیـاهو تنهـــا یـاد خـــــداست که دلهـــارا آرام میکــند👑♥️