2777
2789
عنوان

سوتفاهم بدی شد🤦🏼‍♀️

354 بازدید | 46 پست

هستید بگم؟

دوستان تیکه اینا نندازین همینو هزار بار تعریف کردم یه نفر نگفت خرت به چند مَنِ

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزدلم بفرما

قربون دلت برم عزیزم

حقیقتش من از سر بیکاری رفتم تو تلگرام همینجوری گشتم و رسیدم به همکلاسی سابقم که الان دانشگاه میره دو دیقه قبلشم پسرخالم داشت راجبه روابط دوستاش که با دختره ۱۳ ساله هستن میگفت

بعد من ذهنم پیش همین بود اومدم دقیقا رفتم با اکانت فیک براش نوشتم نظرت راجبه رابطه ی بین ۱۳ ساله و ۲۰ ساله چیه؟ 

اینم نظرشو گفت با تیکه ام گفت من یه ساعته ذهنم درگیره این الان فکر نکنه من ۱۳ سالمه و بهش حس دارم😐😐😐😐 از فکر به این یه ساعته از استرس رو ویبرست پام (اخه خودش ۲۰ سالشه)

قربون دلت برم عزیزمحقیقتش من از سر بیکاری رفتم تو تلگرام همینجوری گشتم و رسیدم به همکلاسی سابقم که ا ...

بیخیال بابا اشکال نداره حالا فهمیده یا نفهمیده ،اما فک کنم فهمیده ، اگه میدونی شک کرده یکم عادی سازیش کن تو ادامه 

یوقت بعدا خدایی نکرده مشکل پیش نیاد بینتون ، چون زشته

عزیزم😂😅😘

بیخیال بابا اشکال نداره حالا فهمیده یا نفهمیده ،اما فک کنم فهمیده ، اگه میدونی شک کرده یکم عادی سازی ...

اخه من ۱۳ سالم نیست فقط دقیقا حرف پسرخالمو زدم🤦🏼‍♀️ متاسفانه تا بهم تیکه انداخت تازه دوزاریم افتاد اه

اخه من ۱۳ سالم نیست فقط دقیقا حرف پسرخالمو زدم🤦🏼‍♀️ متاسفانه تا بهم تیکه انداخت تازه دوزاریم افتاد ...

آدم بیشعوریه بوده وگرنه انسان راجب خیلی چیزا بحث میکنه و سوال براش پیش میاد 

اخه من ۱۳ سالم نیست فقط دقیقا حرف پسرخالمو زدم🤦🏼‍♀️ متاسفانه تا بهم تیکه انداخت تازه دوزاریم افتاد ...

درسته گلم 

ولی میدونی مشکل از اونجایی هست که از رابطه دوستاش گفته ....

قطعا شک میکنه