2777
2789

سلام

من کلا قبول ندارم

چون واقعیت باید قبول کرد

اقا چهره مناسبی ندارم دیگه معلومه

چطور ادم قبول کنه که اره همه زیبان

نطرتون چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ولی نمیشه گفت یه نفر زشت مطلقه

بالاخره یه زیبایی تو ظاهرش پیدا میشه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بنظرم اینایی که اینطور میگن خیلی لوسن 

یعنی اینا خودشون تو زندگی تا حالا از چیزی یا کسی ایراد نگرفتن؟ 

نه دیگه بنظرم فقط برای خود شیرینی و اینکه بگن ما با هیچکی مشکل نداریم میگن که بگن عه فلانی چه باحال و مهربونه

خودت باش مثل بقیه هست

داداش قضیه من شده اش نخورده و دهن سوختههههه هرجا میرم همه میگن دوست پسر داری رلی امروز تولد رفیقم بود رفتیم کافه همه میگفتن کو عکس دوست پسر تو بعد باورم نمی کنن من ندارم 

دوستم میگه چون قیافت کراشه خبلیاس حداقل اگه حتی با یکی م چت می کردم آنقدر نمی سوختممممم وای خدااا به نظرت چه کنم چه طور جواب بدم 

تازه این که نی استادمونم بیس چهارمی میگه تو یه تنه مخ نصف پسرارو می زنی پوفیوز یه بار اومده بود مخمو بزنه بد خیتش کردم از اون موقع فک می کنه با کل پسرای دانشکده هستم 

به نظرت فردا برم سر کلاسش

کاربری دست دو نفره 
داداش قضیه من شده اش نخورده و دهن سوختههههه هرجا میرم همه میگن دوست پسر داری رلی امروز تولد رفیقم بو ...

😐😐😐😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

موافقم این حرفو فقط برای خوش کردن دل ما زشتا میزنن

اره دیگه

یه حرف بی اساسه

وقتی میری تو جامعه میبینی با چه نگاهی بهت‌نگاه میکنن.

همین اینا که میگن همه زیبان

یه پسر دماغ کج پیشنهااد بده بهشون رد میکنن