2777
2789
اره دقیقا هم اینطوریه بحران سی سالگیه انشالله که بتونم باش کناربیام البته من میخوام وارید ۲۸سالگی بش ...

دوباره دوست داشتی پست بالاترم رو بخون ویرایش و کاملترش کردم 

موفق باشی عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل سالمه از وقتی بچه به دنیا میاد گذر عمر با شتاب میگذره

بچه داری و زندگی با بچه چطوره از نظرت ؟

من ۳۵ سالمه نمیدونم چرا میترسم از بچه آوردن هر کسی که باهام حرف میزنه میگه بچه خوبه  نمیتونم قبول کنم 

به نظرم خیلی مسئولیت داره و خیلی باید همه چی کامل باشیم که بچه بیاریم 

سردر گمم آخه الان هم روزها برامون خیلی زود میگذره بدون بچه 

این خیلی خوبه که تونستی اطرافیانت رو بشناسی وبعضیارو بزاری کنار

اره مشکل روحی پیدا کردم بیشتر اوقات تنهام اگه قبل برمیگشتم غصه هیچی نمی‌خوردم ولی سن الآنم راضی ام چون انقد پخته شدن که هیچی تاثیر ندارع روم

بچه داری و زندگی با بچه چطوره از نظرت ؟من ۳۵ سالمه نمیدونم چرا میترسم از بچه آوردن هر کسی که باهام ح ...

بچه بیاد شادتر میشی خیلی خوبه ولی ته دلت یه دلنگرانی واسش داری همیشه. امید به زندگیت بیشتر میشه

همین دیروز یادمه دبیرستان میرفتم اخه چجوری دارم ب سی سالگی نزدیک میشم

تازه داری نزدیک میشی من ۳۰ رو امسال رد کردم

خیلی ترسناکه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

به این حالت تو میگن بحران سی سالگی منم از ۲۹ سالگی اومد سراغم الان هم که ۳۵ سالمه موهام دارن کم کم س ...

پس چرا من که ۳۰ سالمه به این چیرا نرسیدم

کلن هنوز سردرگمم نمیدونم چی میخام ازدواج نکردم

ولی بی تفاوت تر شدم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه بیاد شادتر میشی خیلی خوبه ولی ته دلت یه دلنگرانی واسش داری همیشه. امید به زندگیت بیشتر میشه

دقیفا من بخاطر همین دلنگرانی و استرس و ترس از آینده و مسئولیت

بچه نخواستم تو این ۹ سال ازدواجم 

اما الان دارم فکر میکنم که داره دیر میشه و من هنوز با خودم کنار نیومدم 

دقیفا من بخاطر همین دلنگرانی و استرس و ترس از آینده و مسئولیتبچه نخواستم تو این ۹ سال ازدواجم اما ال ...

آره اکه میخوای بیاری زود به فکر باش نازایی خیلی زیاد شده هر چی سن کمتر باسه احتمال بارداری سالم بیشتره

پس چرا من که ۳۰ سالمه به این چیرا نرسیدمکلن هنوز سردرگمم نمیدونم چی میخام ازدواج نکردمولی بی تفاوت ت ...

فکر میکنم یه دلیلش شاید همین ازدواج نکردنتون باشه 

ان شاءالله یه بخت خوب بزودی نصیبتون بشه در کنارش آرامش بیشتر بگیرید

تا آدم مجرده بیشتر درگیر آدمها هست و خب ازدواج و تشکیل زندگی تجربه و شناخت بزرگی هست تو زندگی دختران و پسران 

موفق باشی بالاخره قسمت شما هم میشه و تجربه میکنی عزیزم

اما خب توی آدمها سی سالگی به بعد خیلی متفاوته نسبت به دهه ۲۰ شون بعد سی میگی عه چقدر اون زمان که فلان کار رو میکردم چقدر حوصله داشتم چقدر نادون بودم .یه حس بزرگی و دانایی زیاد به دست میاری اما بازم کمه چون آدم تا ۸۰ سال و یه روزش هم بازم پخته تر و پخته تر میشه و قشنگ زیر و بالای دنیا رو دیده و دست میاد 

فکر میکنم یه دلیلش شاید همین ازدواج نکردنتون باشه ان شاءالله یه بخت خوب بزودی نصیبتون بشه در کنارش آ ...

اره موافقم دوس دارم سرو سامون بگیرم هعی

ممنون