2777
2789

چطوریه که زنا هر کاری بکنن و هر چه قدر هم خوب باشن وظیفه شونه ولی مرد همین که تجاوز نکنه به کسی و کتک نزنه میشه مرد خوب حتی مرد عادی هم نه (مرد خوب) و واقعا بی عدالتی تو تمام دنیا علیه زنان بیداد میکنه لعنت به این منطق مزخرف که از بین نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عمه ی منه ماشین و خونه و پول و ... میخواد؟

در ازای اون باید همیشه زیر سایه شوهر بمونیم بچه هاش رو بزرگ کنیم و حواسمون باشه که خونه ش مرتبه حق طلاق و حضانت فرزند و هیچی دیگه هم نداریم

ای کاش حداقل یه نفر یه فیلم در موردش میساخت تا تمام دنیا بفهمن زن بودن چیه و چه شکلیه !

ولی دور از جونت یه سریا انقد نفهم شدن که هزاران فیلم هم بسازن هیچی حالیشون نیس

این خانه از پایبست ویران است!

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ولی دور از جونت یه سریا انقد نفهم شدن که هزاران فیلم هم بسازن هیچی حالیشون نیساین خانه از پایبست ویر ...

واقعا ای کاش از یه جایی درست بشه حداقل نسل بچه هامون بتونن درستش کنن

بچه هاش؟ توجه و بیرون رفتن و ... هم نمیخواین؟

بله عزیزم وقتی حضانت فرزند حق پدره وقتی فامیلی فرزند برای پدره دیگه بچه هامون معنی ای داره ؟؟

میخواین با این بی عدالتی اونا رو هم بهمون ندن ؟؟ همینطوری فقط عین کنیز کار کنیم اخرش هم یه کم دیر غذا اماده شه میگن بی مسیولیته

بله عزیزم وقتی حضانت فرزند حق پدره وقتی فامیلی فرزند برای پدره دیگه بچه هامون معنی ای داره ؟؟میخواین ...

اینا ک مسائل قانونیه . اما قوی ترین و پاک ترین حس ، حس مادر و فرزندیه . و مقام مادر از پدر هم بالاتره

اصلا گذشت کردن های خانما شده شدید افتضاح !! خونه دار یا غیر خونه دار دارو ندارش بنام شوهرش میکنه بعد هرماه هم کار میکنه حق نداره ب شوهرش بگه پول !! از این دو مورد خیلی زیاد هست شوهر خانمش میزنه دیگ این عادت شده یکسره بار کتک شده اون خانمه !! دومی شوهر کتک خانمش داره خیانتش هم داره و یا کتک حذف کرده خیانتش داره!!! بعد خانمه توجیه شو ببینین میگه زندگیم هست اگ حرف طلاق بزنم منو کشته!! بعد او این وضیعت های زجر کش شون دوتا بچه هم اوردن ! میگم خب کتک داره خیانت داره میگی جدا نمیشی ک میکشت یا جای نداری بری دیگ توو چرا آخه این شرایطت دوتا بچه بیگناه آوردی !!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.