2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جراحی فک واقعا سختهتا جای ممکن با ارتودنسی درستش کن احتمالا به جراحی نیاز نشهچند جای خوب مشاوره بگیر

چندجا رفتم چند سال پیش دکتر و دندون پزشک و اینا 

پیش ارتودنس های خوب تهرانم رفتم گفتن که با ارتودنسی نمیشه و اینا باید جراحی فک کنی 

والا موندم چیکار کنم 

چندجا رفتم چند سال پیش دکتر و دندون پزشک و اینا پیش ارتودنس های خوب تهرانم رفتم گفتن که با ارتودنسی ...

منم فک پایینم جلو 

گفتن جراحی 

ولی مطمئنم با ارتودنسی هم می‌شه تا حد زیادی اوکی کرد 

زود تصمیم نگیر صبوری کن چون کار سختیه

منم فک پایینم جلو گفتن جراحی ولی مطمئنم با ارتودنسی هم می‌شه تا حد زیادی اوکی کرد زود تصمیم نگیر صبو ...

اره با ارتودنسی برای شما تا حداقل ۶۰درصد اوکی میشه کرد دوستم اینطوری بود الان قشنگ درست شده 

خیلی باید تحقیق کنم یهو نرم گند بزنن برگردم 😅

چطور شدن خوب بودن؟خیلی اذیت شدن؟

سلام تقریبا ۱۵ سال پیش یه دختره تو مدرسمون بود فک بالاییش جلو بود اون زمان عمل کرد ۳ میلیون دکترش یادم نیست همکلاسیم نبود شمارشم ندارم یه مدت غذا خوردن سختش بود، ولی خیلی تغییر کرد خیلی خوشگل شد

تحقیق کن 

برا عملهای سخت تهران بهتره دکتره خوب پیدا کن برو تهران

من جراحی فک پایین انجام دادم اول ۴ سال ارتودنسی بودم بعد عمل کردم.تا ۲۵ روز فکم بسته بود فقط مایعات و شیرانبه و شیر مورنجاتم داد بعدش دوباره یکسال ارتودنسی و دیگ بازش کردم .برای من مشکل زیبایی نداشت فقط دندونام از داخل روهم چفت نمیشد فک پایینم میرفت زیر فک بالام از داخل دهن و عکس دندون مشخص میشد البته گفتن در اینده روی سلامت دندونام تاثیر داره

من فک بالام جلو بود فک پایینم عقب 

ارتودنسی کردم فک بالام اوکی شد 

الان دندونام نسبتا رو همن 

اما فک پایینم همچنان کوچیله 

سال 95 ارتودنسی کردم 

تا 1401 همچنان رو دندونم بود 

حالا هم میخوام فک پایینمو عمل کنم

چانه عمل کردی یا فک من میخوام چانه عمل کنم چه توصیه ای برا من داری

عمل فک_قبلش حساابی خودتو تقویت کن چون حین عمل نمیتونی غذابخوری اذیت میشی اگرم مشکل معده ای چیزی داری حلش کن قبلش_شیر انبه و شیر موزم زیاد بخور چون فکت بسته س بذار گرسنگی نکشی.در کل نترس دردی نیس ک تحمل نشه کرد یه کم صبوری کن سخته ولی میگذره