یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام تقریبا ۱۵ سال پیش یه دختره تو مدرسمون بود فک بالاییش جلو بود اون زمان عمل کرد ۳ میلیون دکترش یادم نیست همکلاسیم نبود شمارشم ندارم یه مدت غذا خوردن سختش بود، ولی خیلی تغییر کرد خیلی خوشگل شد
تحقیق کن
برا عملهای سخت تهران بهتره دکتره خوب پیدا کن برو تهران
من جراحی فک پایین انجام دادم اول ۴ سال ارتودنسی بودم بعد عمل کردم.تا ۲۵ روز فکم بسته بود فقط مایعات و شیرانبه و شیر مورنجاتم داد بعدش دوباره یکسال ارتودنسی و دیگ بازش کردم .برای من مشکل زیبایی نداشت فقط دندونام از داخل روهم چفت نمیشد فک پایینم میرفت زیر فک بالام از داخل دهن و عکس دندون مشخص میشد البته گفتن در اینده روی سلامت دندونام تاثیر داره
چانه عمل کردی یا فک من میخوام چانه عمل کنم چه توصیه ای برا من داری
عمل فک_قبلش حساابی خودتو تقویت کن چون حین عمل نمیتونی غذابخوری اذیت میشی اگرم مشکل معده ای چیزی داری حلش کن قبلش_شیر انبه و شیر موزم زیاد بخور چون فکت بسته س بذار گرسنگی نکشی.در کل نترس دردی نیس ک تحمل نشه کرد یه کم صبوری کن سخته ولی میگذره