2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوا کردم شدید

155 بازدید | 1 پست

خیلی ناراحت و دل شکستم اینقد گریه کردم صدام گرفته

من ۸ روز پیش میخاستم برم‌سفر باید از شهرمون میرفتیم تهران و‌پرواز از تهران داشتیم دو روز قبل از سفر من گربه هامو گذاشتم خونه مامانم با همه وسایل چون امکانش نبود اصلا که ببرم با خودم به بابام و داداشم و مامانم سپردم که مواظبشون باشید و با خیال راحت رفتم تا اینکه ۳ روز بعد مامانم زنگ زد که خواهرم اومده بچه هامو برده خونش که مواظبت کنه هم باپسر خواهرم بازی‌کنن چون دوسشون داره منم گفتم چه بهتر خیلی هم خوبه و مدام هر روز میگفتم ازشون عکس بده بهم ی روز میداد ی روز نمی‌داد و میگفت حالشون عالیه و دارن عشق میکنن تا اینکه من امروز صبح رسیدم شهرمون مستقیم رفتم خونه خواهرم حتی خونه نرفتیم و دیدم یکی از گربه هام نیست گربه بزرگم که نیاز بیشتری به من داره و کلی بهش میرسم گفتم کجاس کل وجودم استرس گرفت گفت داداشم برده پیش خودش ظهر میارتش خونم گفتم باشه الان زنگ بزنم بیاره دیدم گربه یکیم خیلی بی قراره و از بغلم جدا نمیشد بزور جداش میکردن حس کردم که اونو گمش کردن تا اینکه بابام زنگ زد که آره ۳ ۴ روزه گم شده تو پارکینگ خواهرم اینا خواهرم خیلی راحت گفت آره گم شده خیلی گشتیم ولی پیدا نشد حالا چند جا آگهی و استوری گذاشتیم بعد من خیلی عصبی بودم شروع کردم دعوا کردن که به فحش رسید کارمون بعد مامانم بهم میگه تو بخاطر یه گربه اینکارا رو میکنی اصلا درک‌نمیکنن دارم میمیرم و حالم بده چطوری خودمو ببخشم چطوری چیکار کرده این ۴ روز چطوری پیداش کنم میشه همه انرژی بفرستید بچمو پیدا کنم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان