2777
2789
عنوان

میتونین قهر کنین با همسرتون آیا

811 بازدید | 77 پست

من نمیتونم اصلا 

وقتایی که اختلاف داشتیم و حتی چند ماه جدا زندگی کردیم و قبلشم کلا بحث طلاق بود سلام رو حداقل می‌دادیم 

برام عجیبه وقتی یکی میگه با همسرش قهره و اصلا حرف نمیزنن

من خودم قهر میکنم خودمم اشتی میکنم نمیتونم با هیچکس نمیتونم اشتی کنم ولی میگم کاش یکم خودمو بگیرم برا شوهرم نمیتونم

ولی شوهرم اگر بهش برخورد تا یک روز کامل خودشو میگیره

💍♥️

نه اصلا ابدا

وقتی پیش همیم ک قهرمون ب نیم ساعتم نمیرسه 

چون همیشه خدا حرف برا گفتن داریم🤦🏻‍♀️

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم قهر میکنم خودمم اشتی میکنم نمیتونم با هیچکس نمیتونم اشتی کنم ولی میگم کاش یکم خودمو بگیرم بر ...

دقیقا رابطه ماهم اینطوریه منم سریع آشتی میکنم ولی اون خودشو میگیره تا یک روز 

بیشتر شوهرم قهر میکنه و حرف نمیزنه تا من 

من قهر کنم یا ناراحت بشم اگه طرف با من حرف بزنه یکم ناز میکنم بعد روی خوش نشون میدم ، ولی وای از روزی که شوهرم از دستم ناراحت بشه راحت یکی دو روز سرد برخورد میکنه و میره تو قیافه و حرف نمیزنه 

بیشتر شوهرم قهر میکنه و حرف نمیزنه تا من من قهر کنم یا ناراحت بشم اگه طرف با من حرف بزنه یکم ناز میک ...

دقیقا منم همینطورم و همیشه بدم میاد از این اخلاق شوهرم😂😂

من خودم قهر میکنم خودمم اشتی میکنم نمیتونم با هیچکس نمیتونم اشتی کنم ولی میگم کاش یکم خودمو بگیرم بر ...

منم نمیتونم قهر کنم 

البته شوهرم همیشه میاد خونه سلام می‌کنه تو بدترین اختلافاتم حتی

من اتفاقا بعضی وقتا دلم میخواد بتونم قهر کنم ولی دست خودم نیست 

کسایی رو که دوست دارم نمیتونم باهاشون قهر کنم 

و این بده تو از خودت ناراحت نمیشی؟ من حس مهم نبودن میگیرم

چرا بابا ولی چیکار کنم اخلاقم اینطوریه به قول معروف زود خر میشم 😂😂 من دیگه دارم تلاش میکنم اونو درست کنم از خودم نا امیدم شدم