هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8699 عنوان تاکی این گرما هست خسته شدیم 173 بازدید | 17 پست مرداد تموم بشه این گرما هم تموم میشه یا هست هنوز دهنمون سرویس شد خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 1404/05/12 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7340 تا شهریور تموم شه 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39269 ای امپراطور های متولد مرداد بیاین پاسخگو باشین پوستمون کنده شد
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8699 کدوم شهری؟تهران تا اواسط شهریور گرمه تبریز خیلی گرمه نمیشه نفس کشید خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
_طلوع_ عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 2321 البته به منطقه بستگی دارهجاهایی مثل تهران و کرج و..اوایل شهریور به سمت خنکی میره و دیگه گرما اینقدر آزار دهنده نیست آقا هستم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39269 شهریور دیگه به سمت خنکی می هاصل گرما تا آخر مرداد شهر به شهر فرق داره
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 66887 اصل گرما معمولا تو خرداد و تیر هست ولی امسال تهران تا خرداد هوا خوب بودیهو از تیر گرم شد فکر کنم تا یکی دو هفته دیگه بهتر بشه
_طلوع_ عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 2321 شهر به شهر فرق داره بله توی پیام بعدی عرض کردم.کاملا حق باشماستاما خیلی از جاها مثل تهران تبریز کرج لرستان مرکزی و...اوایل شهریور گرما میشکنه و زهر خودش از دست میدهاما خوزستان و جنوب فرق داره آقا هستم
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4118 انقدر گفتن تبریز سرده خنکه اخرش چشم خورد بعیده اینهمه گرما اون هوای خوب تو روزای جنگ بود که نتوتستیم لدت ببریم من اصلا گرما دوست ندارم
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11987 متولد ۷۸ بچه ۱۰ساله؟ واقعی زدی؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8480 انقدر گفتن تبریز سرده خنکه اخرش چشم خورد بعیده اینهمه گرما اون هوای خوب تو روزای جنگ بود که نتوتستی ... چن درجه شده اونجا؟
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8699 انقدر گفتن تبریز سرده خنکه اخرش چشم خورد بعیده اینهمه گرما اون هوای خوب تو روزای جنگ بود که نتوتستی ... منم من هوای پاییز دوسدارم خنک و بارونی از گرما و برف متنفرم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤