2777
2789

لطفا اگه کسی می‌شناسین تک کنین..

یکی آشناها بنگاه داره یه مستاجر خونه رهن کرده نصف پول رهن نداشته بده بنگاه هم کلید نداده...

صاحب خونه هم نصف پول داده مستاجر قبلی که تخلیه کنه مستاجر جدید هم پول نداشته و نصف پول داده بقیه رو نداده کلید خاست بنگاه نداد و معامله رو خاست فسق کنه صاحب خونه هم گفت باید صبر کنی تا خونه رهن بره بنگاه هم هیچ کمیسیونی نگرفته هنوز تا اینکه مستاجر رفته در بنگاه داد و بیداد و خسارت وارد کرده و زده تو صورت بنگاه دار بنگاه دار هم زده تو صورت مستاجر و بینیش شکسته...الان کدوم متهم میشن فردا دادگاه دارن چهار پنج تا شاهد هم بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دوتا پرونده بشه

یکی به خاطر دعوا. اولین کسی که ضربه رو زده و دعوارو شروع کرده

یکی دیگه هم موضوعی که گفتید

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مستاجر هم رفته بنگاه فوش داده و داد و بیداد و خسارت وارد کرده به اموال بنگاه دار و دست بلند کرده تو صورت بنگاه دار چنگ زده بنگاه دار هم با مشت زده تو صورت مستاجر...و مثل اینکه بینی شکسته هنوز معلوم نیست ولی خون اومده و زنگ زده پلیس اومده صورت جلسه کرده

مرسی عزیزم

خواهش

البته بحث اون پول جداست

توی این بحث دعوا بنگاه دار به مشکل زیادی برنمیخوره

ولی باید دید ضرباتی که مستاجر به بنگاه‌دار زده در چه حدی بوده

ضرباتی که بندار دار زده در چه حدی بوده

ولی به طور کلی مشکل زیادی پیش نمیاد براش

خواهشالبته بحث اون پول جداستتوی این بحث دعوا بنگاه دار به مشکل زیادی برنمیخورهولی باید دید ضرباتی که ...

جا چنگ روصورتش هست...و چند تا وسیله شکسته پولش هم صاحب خونه اماده کرده