2777
2789

عزیزم تا بچه دار نشدی چشم شوهرت رو بترسون، بابات تهدیدش کنه، یا بدون اینکه بهش بگی کتکت زد برو پزشک قانونی ،مدرک جمع کن، قبل بچه دار شدن آدمش کن،شوهر روانی من منو دخترم رو دیوونه کرده،قبل بچه دار شدن بهتر بود بعد بچه دارشدنم هار شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی دیگه به خودت بیای و از دست از زندگی کردن با این آدم روانی برداری هیچ کس نمیتونه از این زندگی نجاتت بده تا موقعی که خودت نخوای تو شبیه خاله منی خاله منم با یه آدم روانی ازدواج کرده دیگه نزدیک 30 ساله از ازدواجش میگذره این شوهر روانیش از دوران نامزدیشون دست بزن داشت در حد مرگ خاله م رو میزد و هنوزم میزنه ولی خاله به بهونه دوست داشتن و انگ طلاق بهش نخوره مونده داخل این زندگی گوهی 3 تا هم بچه اورده ازبس شوهرش روانیه خاله م و بچه هاش مشکل اعصاب پیدا کردن و اصلا زندگی نرمال ندارن وقتی بهش میگیم بسه دیگه خودت رو نجات بده میگه اون موقع که بایستی اینکارو انجام بدم ندادم الان که دیگه سه تا بچه دارم راه برگشتی نیست به خاطر بچه ها تحمل میکنم یه آدم روانی هیچ وقت نرمال نمیشه خواهر گلم دیگه به خودت بیای تا بچه هم نداری که بیشتر پاسوزت کنه دوتا پا داری دوتا هم قرض کن فقط فرار کن بری خونه بابات سرکوفت بشنوی بهتر از اینکه بمونی زیره دست این ظالم  الکی الکی خونت رو بریزه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
رفتم پزشک قانونی شکایت ثبت شده خانوادمم گفتن دیگ حق نداری به اون خونه برگردی داغونم از لحاظ روحی برا ...

عاقلانه ترین کار .

برنگرد .برای خودت ارزش قائل باش .سخته ولی بدرک‌بهتر از اینه ک تحقیر بشی و باهات مثل یه اشغال برخورد بشه 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..