2777
2789

مال ما درست کارمیکنه 

به اینترنت هنوزوصلش نکردم

شمابااینترنت روشن میکنیذ

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما کلا قطع شد

ما تلوزیونمونو اصلا به اینترنت وصل نکردیم ولی شبکه های بعضیا حذف شده بودن امروز تو سایت زده بودن که اختلالات رفع شده زدم جستجو خودکار کانال ها همه برگشت خداروشکر

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

ما تلوزیونمونو اصلا به اینترنت وصل نکردیم ولی شبکه های بعضیا حذف شده بودن امروز تو سایت زده بودن که ...

خوشبحالت برای ما اینترنت وصل اشتراک اینا می‌گرفتیم..کلا رفت ..اون چراغی ک واسه خاموش روشن وسط تلویزیون یا گوشه ...چراغ قرمز منطورم

خوشبحالت برای ما اینترنت وصل اشتراک اینا می‌گرفتیم..کلا رفت ..اون چراغی ک واسه خاموش روشن وسط تلویزی ...

نمایندگی جوابگو نیست؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

خوشبحالت برای ما اینترنت وصل اشتراک اینا می‌گرفتیم..کلا رفت ..اون چراغی ک واسه خاموش روشن وسط تلویزی ...

لعنت بهشون ک خیر از هیچی نمیبینیم

نمایندگی جوابگو نیست؟

چرا بنده خدا اومد فلش آورد زد ..پیش خودم زنگ زد ب شرکت گفتن همه باید هاردش عوض بشه ..اینم گفت منتظر باشیم هارد بیاد از اصفهان ۵ روز داره میاد هنوز نیومده..

بعد میگن کالای ایرانی بخرید حمایت کنید بس ما رو کی حمایت کنه ..شرکت بعد ۳ روز پیام عذر خواهی فرستاده

💔