2777
2789

من دیگه دارم میرم نه از اون رفتنای الکی از اون رفتنایی که برگشتی نداره . اخه میرم سال یازدهم باید جدی درس بخونم این سایت هم منجلاب هست هرچی بیشتر میایی بیشتر توش غرق میشی 

دیگه هم حقیقتا دوست ندارم اینجا تاپیک بزنم 

دیگه تکراری شده 

دیگه مثل سال چهارصد و سه من اینجا تک نیستم مرتضی اضافه شده بهرام اضافه شده 

خواستم بگم من واقعا مهدی احمدوند رو دوست دارم حتی از خدامه زنش باشم  ولی نه اونقدری که اغراق کردم تو تاپیک هام . امیدورام مثل من تکرار نشه اینجا.راستی منو فراموش نکنین اخه فراموش کردن رو دوست ندارم

شاید دو سال دیگه اومدم شاید پزشکی شیراز قبول شدم شاید واقعا مهدی احمدوند رو دیدم . هیچ چیز غیر ممکن نیست مگه نه . بدردود دوستای خوبم

در اخر هم میخوام ابجی های خوبمو تگ کنم

@جناس‍  بهترین ابجی منی

پسر فندقیم - کاربر مهربون حیف نمیتونم تگت کنم از شما هم خداحافظی میکنم 

کاربر لیلی اگان شمارو هم دوست دارم زیاد 

ریونarmy شرمنده ابجی شما هم تگ نمیشی

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

عزیزم کارخوبی میکنی درس بخون تاموفق بشی 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خدافظ گلاااااابی 

خدافظ گلاااااابیا

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشی.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

@جناس‍ 

@پسرفندوقیم‍ 

@لیلی_آگان‍ 

@ریون_army‍ 

سلام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@جناس‍ @پسرفندوقیم‍ @لیلی_آگان‍ @ریون_army‍ سلام

ممنونم ابجی

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

ممنونم ابجی

خواهش می کنم.

خداحافظ

موفق باشین

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامممنون عشقم

خواهش می کنم.

💙💙💙