2777
2789
عنوان

دندون بچه دو ساله بشکنه تکلیف چیه

133 بازدید | 11 پست

دو سال و هفت ماهشه. دندون بالا کنار دندون جلویی نصفش شکسته. یکم پوسیدگی داشت شکست. سیاه هم نبود. دندونای بالا یکم زردن ولی سیاه نیستن. 

ببرم دکتر چیکار می‌تونه بکنه؟ مثل اولش میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکشن براش

یا اگه وایسه ترمیم میکنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سلام عزیزم ببری دکتر درست کنه بهتره اون پوسیدگی ممکنه ابسه کنه خدایی ننکرده بچه هم زبون نداره فقط اذ ...

آره میبرم حتما. شش ماه قبل بردم گفت خوبه برو شش ماه دیگه بیا 

نمیترسه از چیزی؟؟

چرا والا به زور گرفتمش تا معاینه کرد. دکتر گفت فعلا خوبه همینطوری مسواک بزن تا شش ماه بعد. میگه با بیهوشی باید پوسیدگی هارو درست کنم. گفتم دارو خواب آور بده گفت اون عوارضش از بیهوشی بیشتره😔 دندونش خیلی ریزه قد برنج.

پوسیدگی سطحی داره ولی مرتب مسواک میزنم و معلوم نیست مگر اینکه معاینه کنی ببینی

چرا والا به زور گرفتمش تا معاینه کرد. دکتر گفت فعلا خوبه همینطوری مسواک بزن تا شش ماه بعد. میگه با ب ...

عزیزم نگران نباش الان خیلیا با بیهوشی دندون درست میکنن من یه کلیپ تو اینستا دیدم یه دختر بزرگ فکر کنم ۹ ۱۰ ساله رو برده بودن واسه دندون و اصلا واینمیستاد تا بهش بیهوشی تزریق کردن خواش برد یعنی بیهوش شد نگران نباش