2777
2789

اون موقع که مجرد بودم...یه اقایی منو دیدن جایی و خوششون اومد و یه رابطه شکل گرفت.تقریبا ۲ ماهه..

دیگه من گفتم شغل خوبی داره ظاهرنم آدم خوبیه..گفتم مدتی صحبت کنیم ببنیم چی میشه..یک جاهایی هم یکسری رفتاراش منو هی سرد میکرد..تا اینکه گفت میخوام ب خواهرمو دختر خواهرم نشونت بدم..ما با هم رفتیم کافی شاپ..وای انقد رفتار خنک و بیخود و بی تفاوت نشون دادن من تو ذوقم خورد..خلاصه من خیلی بدم اومد...همون حین خواستگار دیگه برام پیدا شد که خیلی بهتر از این آقا بود..منم ب اون آقای اولی گفتم اصلا از رفتار خواهرت خوشم نیومد خیلی سردو بد برخورد کردن من میخوام رابطمون تموم شه اونم کلی گریه زاری و اشکو فلان نه اونا کلا رفتارشون همینه من میگم بیاد ازت عذرخواهی کنه منم گفتم نه اصلا و تمام...اونم کلی گریه و التماس..

بعدش دیگه با این خواستگار دیگه وارد رابطه شدم و ازدواج کردیم.

الان هر مشکلی بوجود میاد میگم نکنه اون نفرین کرده یا کارمای اونه.ب نظرتون رفتارم بدجنسی بوده؟

۹ سال میگذره

همش دوماه بوده؟ مطمئنم اون اقا فراموش کرده ذهنتو درگیر نکن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه کردی رفتار خواهرشو یا واقعا تأثیر داشته رفتارش در تصمیمت؟

و دیگه اینکه دوست بودین و قول داده بودی بمونی باهاش یا قصد اصلیت آشنایی بود و گفته بودی باید فکر کنم؟

این‌جور که شما تعریف کردی، به نظرم تصمیم عاقلانه‌ای گرفتی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

خیر شما تو دوره شناخت بودی اگه اون موقع ابراز علاقه نکردی و وابسته ش نکردی فقط برلی شناخت بوده نه هیچ عداب وجدانی نداشته باش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

وقتی رفتار خواهرش بد بود اونم تو برخورد اپل احتمال داشت ک بعدها مشکل ساز بشه 

و اینکه اونم‌احتمالا خواهرش خیلی مهم بوده تو زندگی ش که براش مهم بود شما رو ببینه 

من فکر نمیکنم با اون خوشبخت میشدی 

و اینکه روابط این طور چون تعهد داخلش نیس طرفینباید بدونن تهش یا ازدواج یا جدایی پس شما اشتباه نکردی 

.

بهونه کردی رفتار خواهرشو یا واقعا تأثیر داشته رفتارش در تصمیمت؟و دیگه اینکه دوست بودین و قول داده بو ...

نه واقعا از رفتار خواهرش خیلی بدم اومد خیلی زیاد..

و اینم بگم وقتی همون موقع همسرم اومد خواستگاریم گفتم خب جرا برم با اون ازدواج کنم با اون خواهرش وقتی این خیلی بهتره در واقع  منافع خودمو در نظر گرفتم

حالا شاید اونم فراموش کرده.آدم هزار بارم میتونه عاشق بشه.😄شاید عاشق یکی دیگه شده.اصلا ازدواج کرده.

اره بابا ازدواج کرده بچه هم داره.

من میگم همون موقع نفری نکرده باشه😅 الان که نه