2777
2789
عنوان

بچهااا کیا امشب زمانه رو دیدن

66 بازدید | 9 پست

بچها اون اهنگه بود وقتی پریناز ایزدیار رفت 

دید بهزاد و دختر عموش رو تو لباس عروس و دامادی

پخش شد بعد خاطره‌ای پریناز یادش اومد

اسم اهنگه کسی میدونه چیه؟

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️

کدوم شبکه میده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا برا گروهه سون هستبزن گوگول گروه سون میارهنرو خواهش میکنم نبود؟

واییی مرسی 

بذار سرچ کنمم

اینفدر سرچ کردم ولی نیومدد

ای فیلم هشت و نیم فکر کنم

جدیییی

ما فقط ساعت 10 بچه مهندس میبینیم

دیگه خبر نداریم چی پخش میکنن😂

آهنگ ( نه اینکه عاشقی حال خوشی نیست) میگی؟

از گروه سون بند

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جدییییما فقط ساعت 10 بچه مهندس میبینیمدیگه خبر نداریم چی پخش میکنن😂آهنگ ( نه اینکه عاشقی حال خوشی ن ...

اااا منم بگه مهندس میبینم😂

نههه اونم نبودد:*<<<

من طوبی میبینم با اشپز باشی

زمانه ام بعضی وقتا🫠😂