2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا مثل منم بعد دوتا سقط با ای وی اف باردارشدم اولین انتقال مثبت شد ایشالا شمام نتیجه زحماتتو ببینی بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای دقیقا مثل منم بعد دوتا سقط با ای وی اف باردارشدم اولین انتقال مثبت شد ایشالا شمام نتیجه زحماتتو ...

ممنون عزیزم .

امشب پهلوهام تیر میکشه 

راستی شما لک لانه گزینی دیدی توی روزای انتقال ت 

ممنون عزیزم .امشب پهلوهام تیر میکشه راستی شما لک لانه گزینی دیدی توی روزای انتقال ت

اره من روز دهم انتقال بودم لکه بینی افتادم مردم و زنده شدم همون روز دوستم برام بی بی چک خرید زدم خط کمرنگ افتاد گفتم شاید بخاطر اثر داروهاس فردا و پس فردا هم زدم دیدم بله پررنگترشد دیگه طاقت نیاوردم رفتم ازمایش بتام ۲۷۰بود الان دختر نازم ۷ماه و ۱ روزشه کنارم خوابیده ایشالا شمام فرداخبر خوب بهمون بدین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

جاان دلم... الهی آمین

من به هفت آیت الکرسی خیلیی اعتقاد دارم همیشه واسه یه عزیزی میخونم

برای شما هم هفت تا آیت الکرسی خوندم عزیزم ان شالله فردا پر از خبرهای خوش باشه براات😍😍

ان شالله که خدا فرزند صالح و سالم نصیبتون کنه

اره من روز دهم انتقال بودم لکه بینی افتادم مردم و زنده شدم همون روز دوستم برام بی بی چک خرید زدم خط ...

ممنون عزیز .

خدا بچه ت رو حفظ کنه برات 

من لک ندیدم ..اما رحم و سبنه هام امشب تیر میکشه 

جاان دلم... الهی آمینمن به هفت آیت الکرسی خیلیی اعتقاد دارم همیشه واسه یه عزیزی میخونمبرای شما هم هف ...

فدای مجبتت 

انشالله خدا آرزوهای تو رو هم برآورده کنه مهربانو 

ممنون عزیز .خدا بچه ت رو حفظ کنه برات من لک ندیدم ..اما رحم و سبنه هام امشب تیر میکشه

ب علاعم توجه نکن من تااخر بارداری هیییییچ علاعمی نداشتم اگر انتقال نداده بودم فک نمیکردم باردارم ن حالت تهوعی ن ویاری ن دردی هیچی.

ب علاعم توجه نکن من تااخر بارداری هیییییچ علاعمی نداشتم اگر انتقال نداده بودم فک نمیکردم باردارم ن ح ...

توکل بخدا 

فردا بی بی چک میزنم دعام کنید ده ساله منتظرم 

توکل بخدا فردا بی بی چک میزنم دعام کنید ده ساله منتظرم

اخی عزیزم منم بعد ده سال بچه دارشدم.

استرس اصن برات خوب نیس الان روز چندم انتقالی