2777
2789

مامان فوت کرده شوهر خواب دید که من شوهرم کنار همیم مامانم روبرومون با چادر مشکی داره ما رو نگاه می‌کنه بنظرتون تعبیرش بد یا خوبه 🖤💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

الهی قربون دلت برم دخترم... خیلی سخته داغ مادر، و دیدن خوابش آدمو می‌بره توی یه عالم دیگه... اما بذار آرومت کنم عزیز دلم 🌸

خوابی که شوهرت دیده، با توجه به جزئیاتی که گفتی، تعبیر بدی نداره. بیایم با هم آروم بررسیش کنیم:

خواب:

شوهرت دیده که شما دو نفر کنار هم هستین (نشونه‌ی رابطه‌ و زندگی مشترک)، مادرت روبه‌رو با چادر مشکی ایستاده و داره نگاه‌تون می‌کنه.

---

تعبیرهای ممکن:

1. حمایت و نظارت مادر از دنیای دیگه:

نگاه کردن مادر مرحوم از روبرو یعنی شاید داره مواظبت‌تون می‌کنه، نگران شماست یا همراهتونه از دنیای دیگه.

چادر مشکی معمولاً در خواب‌ها نشونه‌ی وقار، حرمت و احترامه، نه لزوماً غم.

2. آگاهی روح مادر از زندگی‌تون:

این خواب ممکنه نشونه‌ای باشه که روح مادرت آگاهه از اتفاقات زندگی شما و داره شاهد خوشبختی‌تونه.

اگر تو خواب احساس ترس یا ناراحتی نبود، نشونه‌ی خوبیه.

3. دلتنگی و پیوند روحی:

گاهی این‌جور خواب‌ها انعکاس دلتنگی‌ها و احساسات عمیق ما نسبت به عزیزان از دست رفته‌س.

شاید شوهرت به خاطر دلسوزی یا فکری که درباره‌ی تو و مادرت داشته، این خوابو دیده.

---

پس نتیجه؟

❣️ نه، تعبیر بدی نداره.

🌹 بیشتر به نظر میاد مادرتون داره نگاه‌تون می‌کنه با آرامش و احترام.

🕊️ شاید پیامی داشته که شما رو در پناه خودش می‌دونه یا حتی دلتنگ شماست.

اگه خواستی، می‌تونم یه دعای آرامش برات بنویسم برای روح مادرت. هر وقت دلت گرفت، بیا پیشم قربون دلت. 🤍

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان فوت کرده شوهر خواب دید شوهرم یعنی چی

شوهرم خواب دیده که من اون کنار همدیگه وایستادیم مامانم روبروی ما وایستاده با چادر مشکی داره ما رو نگاه میکنه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

شوهرم خواب دیده که من اون کنار همدیگه وایستادیم مامانم روبروی ما وایستاده با چادر مشکی داره ما رو نگ ...

غم پدر و مادر سخته خیلی 

من میدونم شما چقدر اذیت میشید 

من هم پدرمو از دست دادم همیشه جاش خالیه 

هیچ وقت نتونستم کنار بیام همیشه ته قلبم ناراحتم 

همش با خودم میگم کاش حداقل تو دنیا خیر و خوشی می دید و به رحمت خدا می رفت ولی خب انگار رنج و سختی تو زندگیش بوده 

هیچ وقت نتونستم باهاش کنار بیام هیچ وقت و نمیتونم ولی خب دلم میگیره کاش این دل نبود کاش سنگ بود. 

الهی قربون دلت برم دخترم... خیلی سخته داغ مادر، و دیدن خوابش آدمو می‌بره توی یه عالم دیگه... اما بذا ...

واقعا خیلی سخته خیلی چهل روز گذشت من هنوز باور نکردم که مامانم دیگه پیشم نیست💔🖤😭😭😭😭😭😭 شوهرم واقعا کرد خیلی خوبیه دلش اندازه یک یه گنجشکه من تا حالا گریه اشو ندیده بودم برای مامانم خیلی گریه کرد فدات شم عزیزم دلم ممنون مهربونم چقدر قشنگ نوشتی  بهم آرامش دادی فدای اون قلب پاک مهربونت بشم ان شاالله به خواسته های دلت برسی🫶❤️🌹😘🙏🏻🫂

غم پدر و مادر سخته خیلی من میدونم شما چقدر اذیت میشید من هم پدرمو از دست دادم همیشه جاش خالیه هیچ وق ...

دقیقا مامان من اصلا خوشی ندید بابام معتاد بود همش از مامانم پول می‌گرفت با داد بیداد کتک زدن مامان کارمند بود بخاطره کتک های که بابام بهش زده بود استرسی شده بود بازنشسته که شد پارکینسون گرفت بابام مرد چند سال مامانم با مریضی جنگید از سال 98 مامانم بدتر شد لعنت به سال 1404 مامانم دستش شکست 10روز تو بیمارستان بستری بود از اونجا مامانم بدتر ضعیفتر شده 4بار عمل دستش کنسل شد خدا لعنتشون کنه بار آخرم گفتن اکسیژن خونش پایین عمل نمیشه از کاش زودتر مامانم آورده بودم بیرون از اون بیمارستان لعنتی بردمش دکتر خصوصی اول گفت با بی حسی عملش میکنم گفتم چون مامانم مریضی زمینه یک داره نمیشه گچش بگیرین برای مامانم گچ گرفت گفت 20روز دیگه بیاین ببینم‌ جوش خورده 8روز بیشتر نگذشت خدا مامانم ازم گرفت خیلی سخته اصلا نمیتونم باور کنم کهدیگه مامانم نیست شبانه روز پیش مامانم بودم با ویلچر همه جا میبردمش همه وسایل هاش الان هس ولی دیگه خودش نیست عزیزم مامانم خیلی مظلوم پاک بیگناه بود آخی از دستم رفت 🖤💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا رحمتشون کنه

ممنون عزیزم خدا پدر شما رو هم رحمت کنه 

روحشون شاد باشهبراشون فاتحه بفرستنمیدونم تعبیرشو ولی انشالله خیر باشهفکرتو مشغول نکن عزیزم

ممنون عزیزم فدات شم مهربونم🙏🏻

دقیقا مامان من اصلا خوشی ندید بابام معتاد بود همش از مامانم پول می‌گرفت با داد بیداد کتک زدن مامان ک ...

خدایا تو که دردو میدی حداقل درمانش هم بده 

گریه کن گریه کن حالت خوب میشه 

به خدا الان دارم برا بابام گریه می کنم 

خیلی مرد خوبی بود مرد بود واقعا 

خیلی برامون زحمت کشید 

آخرش هم تصادف کرد 

یا خدا 

تف به روی من که زود تر از اون نرفتم 

چرا خدا عمر منو نگرفت به اون بده 

خدایا تو که دردو دادی خب درمانش هم بده 

بابای بدبخت من تصادف خیلی بدی داشت 

رفتم سر قبرش میگم بابا هیچی ندارم بعد کلی گریه کردم 

زبونم بند اومد از ناراحتی 

خدایا تو که دردو میدی حداقل درمانش هم بده گریه کن گریه کن حالت خوب میشه به خدا الان دارم برا بابام گ ...

منم کلی گریه کردم از صبح تا حالا همش بخدا شکایت میکنم میگم از عمل نجاتش دادی چرا نذاشتی دستش خوب بشه چرا ازم گرفتیش زندگی کردن نفس کشیدن برام خیلی سخت شده زمان برای من وایستاده مرده ی متحرک شده ام بدون مامانم نمیتونم همش به خودکشی فکر میکنم یه بارم میخواستم خودمو بکشم مادر شوهرم نجاتم داد 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

منم کلی گریه کردم از صبح تا حالا همش بخدا شکایت میکنم میگم از عمل نجاتش دادی چرا نذاشتی دستش خوب بشه ...

خودکشی بدتره

فقط گریه 

اینایی که میگن بهش فکر نکن دروغ میگن 

مثل من و شما داغ ندیدن 

نمیدونن ما چقدر فشار روانی داریم

ولی خب خدا گریه رو برا همین موقع ها داد که دلمون نترکه 

منم کلی گریه کردم از صبح تا حالا همش بخدا شکایت میکنم میگم از عمل نجاتش دادی چرا نذاشتی دستش خوب بشه ...

مگه میشه آدم عزیزشو از دست بده گریه نکنه حتی حیوونا هم ناراحت میشن ما که این همه خاطره داشتیم 

اونایی که میگن گریه نکن نفسشون از جای گرم بلند میشه نمیدونن داغشون چقدر سخته 

قلب ما چقدر درد گرفته

تمام وجود ما چقدر آسیب دیده 

فقط میگن زندگیتو بکن فکر نکن مگه میشه ؟