2777
2789
عنوان

دوستان میشه کمکم کنید برای تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
خودکشی بدترهفقط گریه اینایی که میگن بهش فکر نکن دروغ میگن مثل من و شما داغ ندیدن نمیدونن ما چقدر فشا ...

آره من خیلی گریه میکنم ولی همه میگن اگه گریه کنی آب شور برای مامانت آخی مامانم فرشته بود بخدا هیچ بدی به کسی نکرد رییس های مامانم میگفتم مامانت بهترین کارمند ما بود سر وقت می اومد آخر از همه می‌رفت کار کارمندهای تنبل رو هم مامانم انجام میداد آخه چرا خدا این درد غم چطوری تحمل کنم هرگز نمیتونم راستی بابات اومده بخوابت چقدر بعد فوتش اومد حرف هم باهات زد مامان من به بار اومد خواب دیدم مامانم تو ماشین خوشگل سقف نداشت روی یه تشک پردار مثل فرشته ها دراز کشیده بود آرایش کرده خوشحال بود من برای مامانم دست تکون دادم خیلی حس خوبی بود ولی دیگه به خوابم نمیاد خیلی دلم برای تنگ شده 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

آره من خیلی گریه میکنم ولی همه میگن اگه گریه کنی آب شور برای مامانت آخی مامانم فرشته بود بخدا هیچ بد ...

بله خیلی 

ولی تمام خواب ها نصف نیمه بود 

ناراحت بود 

ناگهانی از دنیا رفت

سالم رفت تو خیابون یه خدا نشناس زد بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه آدم عزیزشو از دست بده گریه نکنه حتی حیوونا هم ناراحت میشن ما که این همه خاطره داشتیم اونایی ...

آره دقیقا اون نمیفهمن تو دل ما الان چی میگذره دلم میخواد داد بزنم از خدا شکایت کنم بگم ما که زندگیمون خوب بود چرا یدفعه باید اینجوری خرابش میکردی همه خاطره مامانم تو ذهنم مرور میکنم مامانم عاشق شیرین عسل بود عاشق پرتقال بود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بله خیلی ولی تمام خواب ها نصف نیمه بود ناراحت بود ناگهانی از دنیا رفتسالم رفت تو خیابون یه خدا نشناس ...

آخی عزیزم روحشون شاد باشه منم دیگه خواب نمی‌بینم دوست دارم مامانم بیاد بخوابم باهام حرف بزنه

روح مادر شما هم شاد

ممنون عزیزم 🙏🏻🫂