ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 عنوان بلو بانک 64 بازدید | 10 پست کی وام ۴۰تومنی بلو را گرفته سوال دارم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1404/05/12 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 بپرس من وام اولیو گرفتم بعد یک ماه هنوز وام ۴۰تومنی فعال نشده موجودی و میانگین هم بالاست وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
مهلقاخانم۴۴ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4217 اول باید ۱۰ تومنی رو گرفت؟؟ مثلا اگه ۲۰۰ تومن تو حساب باشه .۴۰ تومنی رو نمیدن؟؟
___navid عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 1316 من وام اولیو گرفتم بعد یک ماه هنوز وام ۴۰تومنی فعال نشده موجودی و میانگین هم بالاست قسطارو دیر ندادی
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 اول باید ۱۰ تومنی رو گرفت؟؟ مثلا اگه ۲۰۰ تومن تو حساب باشه .۴۰ تومنی رو نمیدن؟؟ گرفتم اولیو یک ماهه تسویه کردم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
مهلقاخانم۴۴ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4217 من وام اولیو گرفتم بعد یک ماه هنوز وام ۴۰تومنی فعال نشده موجودی و میانگین هم بالاست نباید وام قبلی تسویه بشه بعد وام جدید فعال بشه؟
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 قسطارو دیر ندادی نه زودتر هم تسویه کردم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 نباید وام قبلی تسویه بشه بعد وام جدید فعال بشه؟ میگم که یک ماه پیش تسویه کردم ۸۰تومن هم تو حسابمه ولی فعال نشده وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
مهلقاخانم۴۴ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4217 میگم که یک ماه پیش تسویه کردم ۸۰تومن هم تو حسابمه ولی فعال نشده شماره پشتیبانی نداره زنگ بزنی بپرسی؟
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 شماره پشتیبانی نداره زنگ بزنی بپرسی؟ اره ممنون زنگ میزنم ببینم چه مرگشه وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم