2777
2789
عنوان

هیچ وقت نمی تونم دهنم ببندم

295 بازدید | 25 پست

از خودم متنفرم که هر وقت زندگی بهم فشار می یاره عصبی می شدم و دهنم رو برای گفتن چرت وپرت باز می کنم . 

برگشتم به مادرم گفتم کوری .... 

خدایا من خودم هم دیگه این موجود عصبی رو نمی تونم تحمل کنم .‌

حالا از ناراحتی خوابم نمی بره 

انشالله تا خود صبح چشات رو هم نره تا سری بعد حواستو جمع کنی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺به مادرت؟ 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

منم همینطور هستملعنت بر دهانی که بی موقع باز شودکاش میشد موقع عصبانیت آدم لال بشه

من کلا یه ذره یه استرسی می شم ذهنم قفل میشه 

بار ها تکرار شده 

دیگه نمی تونم تحمل کنم .....

باورت نمیشه اگر بگم قبلا صبر و شکیبایی من برای بقیه عجیب بود و حالا انقدر روانی شدم 

مرسی عزیزم ممنون از لطفت واقعا آدم هایی مثل شما رو درک نمی کنم ...

چرا تو ک باید خوب درک کنی 

همین حسی ک الان داری و مادرت ۱۰۰ برابرشو داره با حرفی ک بچش بهش زده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
منم مثل خودتم کنترل اعصاب ندارن عصبی میشم متوجه نیستم هیج وقت نتونستم درست رفتار کنم

من آخه تو این ۱ سال اخیر اینطور شدم 

باورت نمیشه بگم قبلا صبوری که داشتم برای بقیه عجیب بود 

دیگه خودم رو نمی شناسم 

من کلا یه ذره یه استرسی می شم ذهنم قفل میشه بار ها تکرار شده دیگه نمی تونم تحمل کنم .....باورت نمیشه ...

میفهمم 

.....

خدا بهمون صبر و حوصله بده و به اطرافیانمون که ما رو تحمل می‌کنند درکِ بیشتر 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

ای وای چرا از جانب من تاپیک میزنی 😐😑

می‌دونی من می‌خوام چیکار کنم 

من با خودم گفتم این که قبل این که مغزم تصمیم بگیره دهنم تصمیم میگیره به خاطر عجول بودنمه 

پس باید کاری کنم مغزم و به آروم بودن عادت بدم 

مثلاً هی تند تند کارامو انجام نمیدم

کارایی که از نظرم حوصله سر برن و انجام میدم 

فیلم و رو دور تند نمی‌زنم 

کلیپ بخوام ببینم هی نمی‌زنم جلو 

آروم راه میرم 

تااااا مغزم یاد بگیره آروم باشه

توام امتحان کن امیدوارم نتیجه بده🌷🤍

🥺به مادرت؟

اره متاسفانه 😔😔

بعد نی دونی اون لحظه ته عصبانی می شم حس می کنم همه دنیل می خوان بگن من مقصرم و کسی درکم نمی کنه 

گریه می کنم و جیغ می زنم و بد حرف می زنم 

بعد شاید فکر کنی بابت یه مسئله مهم اما بابت مسخره ترین جیز ها 

بعد که استرس و عصبانیتم خاموش میشه تازه می فهمم چی شده 

به خدا من قبلا اینجوری نبودم ...

منم همینجوریم عصبی میشم نمی‌فهمم به کی دارم چی میگم مخصوصا خونوادم💔

هم از خودم متنفرم و هم دلم برای خودم می سوزه که انقدر عصبی شدن اخیرا 

تا اروم نشم محاله ازدواج بکنم و یه نفر دیگه رو بدبخت بکنم

چرا تو ک باید خوب درک کنی همین حسی ک الان داری و مادرت ۱۰۰ برابرشو داره با حرفی ک بچش بهش زده

من منکرش نیستم که 

اومدم می گم چه غلطی بکنم .....

انگار اومدم می گم خوش حالم که انقدر عصبی شدن و نمی تونم کنترل کنم .....

حالم بده ....

اون دل شکسته و استرسی شدم که اگر یه درصد می دونستی چقدر موقعیت بدی دلت نمی اومد اینطور بگی بهم