2777
2789

تا یک سالگیشون آره عکساشون رو می گیرم،،اوج تغییراتشون رو دوست دارم ثبت کنم بعداً یادگاری براشون بمونه.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه با لباس خوشگل و عدد ماهگردش عکس میگرفتم میزدم رو شاسی تا تولد ۱ سالگیش که بردمش اتلیه😍

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

تو خونه با لباس خوشگل و عدد ماهگردش عکس میگرفتم میزدم رو شاسی تا تولد ۱ سالگیش که بردمش اتلیه😍

😭😭😭😭😭الهی من خدا بکشه انقد تنبلم 

واس بچم هرماه ماهگرد گرفتم تنبلیم اومد بریزم تو فلش الان گوشیم گم شده همش برباد رفتتتتت

تا یک سالگیشون آره عکساشون رو می گیرم،،اوج تغییراتشون رو دوست دارم ثبت کنم بعداً یادگاری براشون بمون ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭الهی من خدا بکشه انقد تنبلم واس بچم هرماه ماهگرد گرفتم تنبلیم اومد بریزم تو فلش الان گوشیم ...

خدا نکنه عزیزم عکسای دیگه ای ازش بگیر فدای سرتون

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

خدا نکنه عزیزم عکسای دیگه ای ازش بگیر فدای سرتون

ولی جای ماهگرداش رو نمیگیره یه آلبوم واسش گرفته بودم مخصوص رشد بچه  جای چسبوندن عکسای ماهگردش. هست😭😭😭😭 اونو چیکنم چی بدارم ب جای ماه‌گرداش اخه