2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرمایین

۱۳سال پیش شوهرم یه دستش رفت زیر دستگاه چوب بری و همه انگشتای دست راستش قطع شدن،با هزااااار بدبختی چهارتاشو پیوند زدن ولی یکیش رو نتونستن،اما چه پیوند زدنی اینقد بد عملش کردن که دوتا از انگشتاش اصلا خم نمیشه ،دوتا دیگش هم کلا باز نمیشه و حس چندانی هم نداره،خلاصه بگم از انگشتاش استفاده زیادی نمیتونه بکنه،،شش سال قبل بخاطر وضعیت بدمون و با اصرار خانواده رفت تو بهزیستی پرونده تشکیل داد که یه شغلی مناسبش پیدا کنن،یا یه وامی چیزی بدن زندگیمونو سر و سامون بدیم ،یا حداقل ماهانه یه کمکی بهمون بکنن چون شوهرم هر کاری رو نمیتونه انجام بده بخاطر دستش،توی این شش سال دریغ از یکککککک ریال کمک یا حتی وام،شغلم براش پیدا نکردن ،در صورتی که بهش کارت معلولیت دادن،هر بار هم رفته میگن شکا معلولیتت در حدی نیست که بشه کمکت کرد،میخوام بگم این درسته؟؟؟چطوری اخه

۱۳سال پیش شوهرم یه دستش رفت زیر دستگاه چوب بری و همه انگشتای دست راستش قطع شدن،با هزااااار بدبختی چه ...

هزارنفراززیردستشون میخوره الا اونی که واقعا نیاز داره .....بله من چون ازدوسالگی بهزیستی بودم و...منم قبول نکردن بهزیستی بیماری های صعب العلاج کمیته معلول ها و ناتوان هارو اگه مدرک پزشکی رو داری بروکمیته ببین اونجاچی میگن

هزارنفراززیردستشون میخوره الا اونی که واقعا نیاز داره .....بله من چون ازدوسالگی بهزیستی بودم و...منم ...

شوهرم خیلی عزت نفس بالای داره واسه بهزیستی هم به زور راضیش کردم میگه ولش کن خدا بزرگه خودمون یه جوری زندگیمون رو میچرخونیم،ولی حرصم میگیره اخه چطوریه؟؟؟مثلا یکی رو میشناسم خییییییییلی کم لکنت زبان داره اینقد که اگه خوب دقت کنی متوجه میشی اون ماهانه از بهزیستی حقوق میگیره ،هر ماهم براش سبد کالای بهزیستی میدن ،اونوقت ما با این شرایط حتی وامم نمیدن اخه چرا باید اینقد ناعادلانه باشه

شوهرم خیلی عزت نفس بالای داره واسه بهزیستی هم به زور راضیش کردم میگه ولش کن خدا بزرگه خودمون یه جوری ...

خدا نمی‌دونم چراماهاشانس نداریم منم شوهرم مریضه خودمم فرزنداونجازیربغلم بایدعمل بشه مستاجرباچه وضعی درکتون میکنم آدم میمونه چی بگه

خدا نمی‌دونم چراماهاشانس نداریم منم شوهرم مریضه خودمم فرزنداونجازیربغلم بایدعمل بشه مستاجرباچه وضعی ...

کمک هزینه خرید مسکن نمیدن؟؟فک کنم هم کمک هزینه داره هم وام

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کمک هزینه خرید مسکن نمیدن؟؟فک کنم هم کمک هزینه داره هم وام

کمک هزینه خرید مسکن میخام چیکار میخام کمکم کنن فرزندبهزیستیم عضوم کنن کمکم کنن اجاره آیم وام مسکن به کسایی که زمین دارن میدن

کمک هزینه خرید مسکن میخام چیکار میخام کمکم کنن فرزندبهزیستیم عضوم کنن کمکم کنن اجاره آیم وام مسکن به ...

اها الهی درست بشه عزیزم یکی از فامیلا عضوه خیلی دوندگی دارن براکاراشون پدرمردم رودرمیارن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن