2777
2789

بچه ها ما الان حدودا یک ماه نامزد شدیم ۴ماه قبلش مجازی دوست بودیم(از نزدیک ندیده بودمش)

الان حس میکنم اصلا ازش خوشم نمیاد قدش به شدت روی عصابمه با این که بقیه چیزاش خیلی خوبه حتی قیافش رفتارش 

اونا کل خانوادش عمو عمه  میدونن ولی ما هنوز به کسی نگفتیم فکر میکنم بهم زدنش اوج نامردیه ولی دلم اروم نمیگیره چرا خوبیاشو نمیبینم فقط مغزم گیر داده رو این ما خواب و خوراکمو گرفته میترسم بعدش آهش زندگیمو بگیره و هیچ وقت خوشبخت نشم خدا لعنتم کنه که همش تقصیر خودم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امر ازدواج هیچوقت نباید دلت بسوزه وگرنه بعدا خودت میسوزی

هم دلم میسوزه هم میترسم اینجوری گیرم نیاد کسی که انقد دوسم داشته باشه و ... نمیدونم چرا دلم آروم نمیگیره چرا دوسش ندارم 

شما چندی ؟

گلم ببین 

این نظر منه خب ؟

وقتی یه پسر بقیه ملاک هارو داره

شخصیت و خانواده خوبی داره

بنظرم قد و قیافه کمترین تاثیرو داره

فوکوس کن رو خوبیای دیگه ش

اینهمه مرد با قد متوسط یا کوتاه که شوهرای خیلی خوبین تا این مردای دراز دیدم

صبح میشه این شب :)