2777
2789
عنوان

سوختگی شدید بچه

139 بازدید | 17 پست

دوستان خواهر زادم ۸ ماهشه شدیدا قسمت تناسلیش و لای باسنش عرق سوز شده هر پمادی زدم درست نمیشه زخم شده کلا.میشه بگین چی میشه زد خیلی عذاب میکشه بچه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پماد هیدروکوتیزون و هیدرو درم خوبه ولی زیادش ضرره اگه ادامه پیدا کرد حتما ببرید دکتر عفونت ادراریشو آزمایش بگیرن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

با عرق بید کاسنی بشورینش نزارین حتی یه ثانیه مدفوع یا ادرارش روی پوستش بمونه حتما بعد شست و شو به پاهاش پودر بچه بزنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وای ، خب یه دفعه نشده که ، بی تفاوتی کردین، کرم کالاندولا با اکسید دوزنگ قاطی کن، زیاد بزن بهش، فشار هم نده با ملایمت، ترشی بزن، بچه آسیب روانی میبینه با درد، پیگیری کن

واسه بچه من روغن نباتی خیلی جواب بود وبعداز هربار جیش کردن شسته بشه،اصلا جیش یا پیپی نمونه روزخماش که بدتر میشه

هربار که شست روغن نباتی بزنه

پوشک نکنید یه شلوار پای بچه که هوا بخوره پاهاش نهایت یه پارچه یا کهنه ی نخی تو شلوارش بزارن که خیلی نجس کاری نکنه ولی اونارو وقتی شست تو آفتاب مستقیم خشک کنه

واسه بچه من روغن نباتی خیلی جواب بود وبعداز هربار جیش کردن شسته بشه،اصلا جیش یا پیپی نمونه روزخماش ک ...

بخدا کالاندولا -زینک -پماد چشم -کوتیزول - روغن جامد هر چی زدیم خوب نمیشه

امروز کلا باز گذاشتیم کل خونه کثیف شده بازم اصلا خوب نشده