2777
2789
عنوان

حس ششمی جان میشه بیایییی

486 بازدید | 84 پست

کسی هستش؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از راه امممممدم

حس ششمی.؟؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من از راه امممممدم

بپرسم؟

من از راه امممممدم

عزيزم میشه به من بگی میتونم برم کربلا تا چند روز دیگ؟

کی ازدواج میکنم و با کی،

عزيزم میشه به من بگی میتونم برم کربلا تا چند روز دیگ؟کی ازدواج میکنم و با کی،

عزیزم تو خودت زدی در حال مطالعه علوم ماورا نمیتونی چیزی از اینده بگی ؟

به امید رسیدن به دو تا 

من از راه امممممدم

واقعا حس ششمی؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

با کسایی که راحتی میتونی باهاشون خیلی خوب صحبت کنی و درد و دل ولی تا حدودی از جامعه خوشا نمیاد

منو بگو

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

عزیزم تو خودت زدی در حال مطالعه علوم ماورا نمیتونی چیزی از اینده بگی ؟

من خودم حس ششم منتها برای خودم نمیتونم ج بدم برای بقیه ام باید ذهنم کار؟کنه تا بتونم آزاد باید باشم اون آینده بینی فرق دارع 

ماورا طلسم نویسی و اجنه اینا سرکار داره من ولی تا چند وقت پیش با سرکتاب وواینا جواب میدادم اما حالا نه درکل الات کاری نمیکنم