2777
2789

دوستان از قانون خلأ بگم براتون :

( صرفا نظر خودمه ) 

طبیعت از جاهای خالی بیزار است و دوست داره جاهای خالی رو پر کنه ، اگه کسی بین ازدواج عاقلانه و عاشقانه ، عشق رو انتخاب کرد یعنی جای خالی عشق در او وجود دارد ، وقتی زیاد درگیر احساسات هستید بدونید این بخش از وجودتون گرسنه است مدام منتظر تایید و تمجید و اظهار علاقه دیگران است،  اگر این عشق رو خودتون به خودتون بدهید وقتی از عشق سیراب شدید عقل و منطق  به کار میفته

مثال دیگر زنی که نیازهاش رو به همسرش نمیگه ازش چیزی نمیخواد ، چون در وجود مرد اشتیاق به رفع نیاز هست مرد تلاش می کنه این جای خالی رو پر کنه می‌ره دنبال اینکه واسه یکی دیگه خرج کنه مثال دیگه وقتی دوست داری طرف مقابلت بهت اهمیت بده و پیگیرت باشه جای خالی ایجاد کن یه مدت پیام نده زنگ نزن، طبق قانون خلا طرف مقابلت به این فکر می کنه چرا پیام نمی‌ده نکنه من مهم نیستم و خودش شروع به پیام دادن می کنه ، هر موهبتی که از خدا میخاهیم باید قبلش براش جای خالی باز کنیم تا اونو جذب کنیم

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینک گفتین بخوای طرف مقابلت بهت اهمیت بده جای خالی ایجاد کنی یعنی چقد؟؟ شاید اونم منتظر باشه تو پیام ...

پسرها با همدیگه تفاوت دارند اما در یه چی مشترک هستند اونم اینکه از دختر آویزان خوششون نمیاد ، دوست دارند از همچین دختری قرار کنند یکم تنهایی هم تجربه کنند 

پسر باید بیشتر مشتاق پیام دادن باشه ، رابطه ای که دختر بیشتر مشتاق باشه و بیشتر طرقشو دوست داشته باشه  به قرص اعصاب کشیده میشه 

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن