2777
2789
عنوان

رشته تجربی

96 بازدید | 14 پست

اگه بخونم راحته؟

چه کتابایی باید بخرم برای دهم؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بیین من امسال میرم دهم رشته تجربی ولی اونجور که میدونم و تحقیق کردم تو بخونی هم قرار نیست خیلی آسون باشه سختی خودش رو داره و خیلی رقابت ها مخصوصا تو کنکور زیاده ولی بازم باید تلاش کنی اگر تلاش کنی هیچ چیز نشدنی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری انتخاب رشته نکن دختر. ببین چجوریاست. خودت چجوری هستی بعد. ی جاهاییش آسونه ی جاهاییش جهنمی

والا من معلمی دوست دارم ،معلم علوم ، ریاضی می‌خوام بهش برسم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بیین من امسال میرم دهم رشته تجربی ولی اونجور که میدونم و تحقیق کردم تو بخونی هم قرار نیست خیلی آسون ...

آره این رو از خیلیا شنیدم

چندبار رفتم عوضش کنم ولی چون رشته آزمونم رو تجربی زدم نشد منم توکل کردم برخدا

والا من معلمی دوست دارم ،معلم علوم ، ریاضی می‌خوام بهش برسم

پس موفق باشی. وقتی سخت شد ی نفس عمیق بکش و ادامه بده😊😊 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

پس موفق باشی. وقتی سخت شد ی نفس عمیق بکش و ادامه بده😊😊

پناه برخدا عزیزم همچنین

سعی کن درساشو به چشم یادگیری بخونی نه برای اینکه صرفا درسه و خلاصه لذت ببر و حرف ها و جو هایی که تو ...

مثلا چه جوی عزیزم؟

رقابت ناسالم ، رقابتی که باعث بشه بهت اسیب بزنه. در بعضی اوقات آسیب شدید

اون رقابت ناسالم رو الان هم دارم

از کلاس اول ابتدایی تا نهم یه دوستی داشتم البته بهتر بگم دشمن انقدر باهام سر درس رقابت می کرد که حالم بد میشد

الان هم میگه من و‌تو باید یه مدرسه باشيم ، هرچی می خرم می خره اصلا از خدا می‌خوام دیگه ازهم جدامون کنه ، گیر مامانشم با مامانم دوسته حق گردن هم دارم ، مامانش دعای هر روزش اینه دخترش با من یه مدرسه باشه ، چون مامانم من و میبره و میاره اونم باهامون میاد خیالش از دخترش راحته اینطوری

میگذره به امید خدا ، بیای دبیرستان کلی تغییر میبینی تو زندگیت.

انشاالله برام دعا من فدات 

شما درست تموم شده کلا؟