2777
2789
عنوان

برم مشهد برای زندگی

201 بازدید | 26 پست

سلام خانما شوهرم وقتی مجرد بودکارش شهر مشهد بودواز اوجاها خیلی خاطره داره.حالا ازدواج کرده آمده کرمان خودمون کرمانی هستیم .11ساله ازدواج کردیم.یه خونه 80 متری داریم کرمان شوهرم میگه بفروشیم پول بزاریم روش بعد بریم مشهد خونه بخریم زندگی کنیم برای بچه هم بهتره.یه پسر7ساله هم دارم..خودمم مشهد رو دوست دارم نسبت به شهر خودم سرزنده تر هست.به نظرتون برای همیشه برم مشهد زندگی کنم؟شما بودین میرفتین؟یعنی ما مجبور نیستیم همینجوری دلی میخوایم بریم..برم یا نه..کار درستیه؟؟؟البته شوهرم اجبار نمیکنه هر چی خودم بگم نهایتا..وابسته به خانواده ها هم نیستیم.

آره برین

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مشهد برای زیارت خوبه .‌من دختر کوهستانم. سخته زندگی تو مشهد برام

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شرایط زندگی و درآمد و معیارهای خودتون و ملاک قرار بدین ،چجوری میخواهین اینجا راهنماییتون کنن؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شرایط زندگی و درآمد و معیارهای خودتون و ملاک قرار بدین ،چجوری میخواهین اینجا راهنماییتون کنن؟

شوهرم دوسال دبگه بازنشسته میشن برای بعد بازنشستگی گفتن بریم.کارمند هستن

میشه دلیلشم بگین؟

چون همسایه امام رضا(ع) میشی😍🥰

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨