2777
2789
عنوان

نامزد

155 بازدید | 13 پست

سلام حس میکنم نامزدم دوسم نداره ٣ ماهه نامزد کردیم مثلا روز دختر برام کادو نگرفت گفت جبران میکنم هیچوقت حتی با اینکه گفتم ناراحت شدم جبران نکرد یا واسه بهتر شدن رابطمون مرخصی گرفتم حداقل باهم بیشتر وقت بگذرونیم گفت هماهنگ نکردی وقت ارایشگاه دارم و رفت ارایشگاه ی جوری برخورد کرد انگار من بی فکر و برنامه ام الکی مرخصیامو خرج میکنم به فکر کارای بانک واسه وام ازدواج نیستم ... ابراز احساسات و ارتباط گرفتن و بیرون رفتن برام سخته بنظرتون راه حل چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم روز دختر چرا باید برای نامزدش هدیه بگیره ؟؟؟ روز عشق باید هدیه بگیره سخت نگیر

شایسم من سخت میگیرم نمیدونم... چون دیگ باور کردم دوسم نداره ازش فاصله گرفتم حتی دیگ صحبت نمیکردیم دیدم ناراحت بود اخه ی جؤری منو میرونه بد نمیاد سمتم باید من همیشه خوب باشم.. تحمل یکی ک دوسم نداشته باشه برام سخته من بدتر سرد میشمم

محبت و عشقتو به پاش بریز تو عشق دو دوتا چهارتا نکن عشقو معامله نکن نگو اگه اون این کارا کرد منم فلان ...

اخه الویتش من نیستم:( 

بخدا من میرم سمتش میرونه منو بد جونی نمیمونه بخوام محبت کنم مثلا بغلش میکنم سریع جدا میشه یا شوخی میکنم تا مامانش میپرسه چی شد میگه قلقلکم داد ‌.. یا همش مهمونی ایم منو بیرون نمیبره