2777
2789

سلام . من ماه پیش حاملگی پوچ داشتم و این ماه جلوگیری طبیعی داشتم اما رابطه پرخطر هم داشتیم. الان پنج روزه از تاریخ پریودم میگذره و پریود نشدم بی بی چک هم منفی شد . و همه اعلائم ماه پیش ک باردار بودم رو دارم امکان داره باردار باشم و بی بی چک اشتباه باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه . عزیزم استرس نداشته باش موعدت کی هست؟

سه شنبه،اینماه دارو زیاد مصرف کردم و دکترم گفته داروها خوب جواب داده،اما هیچ علایمی ندارم،جز اینکه سینه م کمی درد میکنه که هر ماه تقریبا اینجوریه حالا این ماه اگه بیشتره فکر میکنم از داروهاست،همشم تخمدانام تیر میکشن فکر میکنم میخوام پری بشم،بخدا صبح کلی گریه کردم،میدونم بدتره اما دست خودم نبود

سه شنبه،اینماه دارو زیاد مصرف کردم و دکترم گفته داروها خوب جواب داده،اما هیچ علایمی ندارم،جز اینکه س ...

نه تخمدونات درد کنه علائم خوبیه . علائم پریودی مثل علائم حاملگیه امیدوار باش

بله دقیقا مثل من. من آخر سه ماه فهمیدم باردارم. حتی پریودم میشدم.

یعنی پریود کامل داشتید؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
ان شاالله که باشی،اما سوال منم جواب بدین.میشه باردار باشی و علایم خاصی نداشته باشی!؟؟؟؟؟؟من مدام تو ...

خیلیا علائم نداشتن .کلا هرکسی یه مدله زیاد دنبال علائم‌ها نگرد 

منتظر اتفاق خوبم ........
بله دقیقا مثل من. من آخر سه ماه فهمیدم باردارم. حتی پریودم میشدم.

واقعا؟!!!پس چجوری شک کردی که بارداری اونم با وجود اینکه پریود میشدی؟!!!کاش منم باشم،این ماه خیلی اذیت شدم از آمپول و سونو و معاینه و...