2777
2789

برادر زادم اذیتم کرد داد زدم سرش

با زنش اومدن دعوا ۳ساله این بچه تو این خونه عذابم میده رفتارش مثل بچه عادی نیست خیلی اذیتم می کنه:)   دو روز یه بار هم ننه باباش میان اذیتی که بچشون نتونسته بکته رو بکنن برن حالا کارای ننه بابای خودم هیچ.

دیشب عاجزانه به بایام گفتم ازم محافظت کن نزار اذیتم کنن من دیگه خیلی خستم.

به مامانم گفتم در حدی خستم که می خوام خودم رو بکشم نگفت دیگه نمیزارم اذیتت کنن تا زور داشت زد.

امشب باز عزرائیلم اومد مامانم گفت مگه قرار نبود مامان بابات نگهت دارن بابام برگشت گفت نه هیچوقت همچنین قراری نداشتیم:)💔

پناهی ندارم من فقط یه دختر کوچیکم حقم نبود در این حد اذیت شم فکر می کردم پدر مادرم پناهم میشن ولی امروز فهمیدم حتی اینکه بدونن می خوام بمیرم هم براشون مهم نیست.

مادرم همش بهم میگه من فقط یدونه بچه دارم بهش چیزی بگم تنها می مونم نمی تونم بهش چیزی بگم🙂💔

تا اینجا حرف خودکشی یه شوخی برا ترسوندن بود نمی خواستم عملی کنم ولی امشب دیدم برا اینکه عذابی که می کشم یه جایی تموم شه تنها راهی که دارم مرگه:)

به خدا بگید خودش منو ببره من گفتم نشنید فکر کنم برا اونم بنده اضافیشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونستنو که نه میتونی نه انجام میدی

بچه چون کوچیکه معمولا هم باهاش تنهایی نهایت مامانت باشه پیشتون میتونی اخلاقشو برگردونی 

یا یواشکی بشین زیر پای داداشت که اره ببین بچه روحیه ش چقد داغون شده اینطوری شده اون طوری شده نمیدونم محبت مادرانه میخواد فلان چیز میخواد ینحا بهش رسیدگی نمیشه اذیته شاید جمعش کنن 

جلوی زنداداشتم طوری وانمود کن انگار دوسش نداریو اذیتش میکنی که دیگه نذاره بیاد پیشت

چقد شماها ضعیفی به جای اینکه دنبال راه حل باشید میخواید کافر از دنیا برید چرا آتیش جهنم و به جون میخرید فکرمیکنید فقط شماها مشکل داریداصلا اینجور نیست همه مشکل دارن ولی راه حلش خودکشی نیست هزار راه نرفته وجود داره

چقد شماها ضعیفی به جای اینکه دنبال راه حل باشید میخواید کافر از دنیا برید چرا آتیش جهنم و به جون میخ ...

منم یه بار به یه نفر این حرف رو زدم این بلا ها سرم اومد قضاوت نکنید سرتون میاد هیچکس رو قصاوت نکنید.من هر کاری از دستم بر میومد کردم جایی براررفتن ندارم کار نمی تونم بکنم عذابم تموم نمیشه برا هیچکس هم مهم نیست تتنها کاری که می تونم بکنم اینه برم وسط خیابون یه شهر دیگه بمونم مرگ خیلی با عزت تره.شما هم کمک نمی کنی نمک نزار رو زخمم

منم یه بار به یه نفر این حرف رو زدم این بلا ها سرم اومد قضاوت نکنید سرتون میاد هیچکس رو قصاوت نکنید. ...

بچه ای دیگه که اینجوری جواب میدی زود از کوره در میری من که حرف بدی نزدم حالا خود دانی هرکاری میخوای انجام بده

واقعا جات تیمارستان نه خونه من نصیحتت کردم گارد گرفتی. همین الان برو خودکشی کن

دقیقا راست میگی ولی خودت هم اصلا سالم نیستی به کسی که مشکل داره میای بی احترامی می کنی.

اشکالی نداره درسته تو به وجودت خدا اعتقاد نداری ولی منم خدایی دارم.